Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

Apple iPhone İçin Gene Rahat Durmuyor! Yepyeni Bir Özellik Geliyor!

Teknoloji devleri arasında yer alan Apple yepyeni adımlar ile 2021’e girmeye hazırlanıyor gibi görünüyor. Apple, iPhone için 2021 yılında yepyeni bir özellik getirebilir.

Birbirinden farklı teknolojik ürünler ile her yıl milyonlarca dolar gelir elde eden Apple, iPhone serisi ile milyonlarca kullanıcıyı da elinde bulunduruyor. Çeşitli güncellemeler ile kullanıcılarına en iyi deneyimi veren iPhone, 2021 yılında da yepyeni modeller ile karşımıza çıkacak. Bilindiği üzere Apple her yıl bambaşka modellere sahip iPhone’ları tanıtıyor.

Her yıl olduğu gibi kullanıcıları bu yıl da farklı özellikler ve yenilikler bekliyor. Henüz resmi kaynaklar yeni telefonlara dair herhangi bir açıklama ya da sızıntı yapmazken teknoloji tutkunları da internetin derinliklerinde tahminlerde bulunmaya başladılar.  Araştırmalarımız sonucunda bazı kesimlerden yeni özelliklere dair yapılan paylaşımlara rastladık.

Apple iPhone
Apple iPhone

Bilindiği üzere akıllı telefon piyasası oldukça büyük. Onlarca farklı şirket ileri düzey teknolojik yeniliklerini büyük bir coşkuyla tanıtıyor, dünyanın dört bir yanında satıyorlar. İşte tam bu noktada Apple’ın iPhone modelini ön plana çıkaran bir özellik devreye gidiyor.

2021 Model iPhone Hangi Yenilik İle Karşımıza Çıkacak?

  • Henüz resmi kaynaklar bu özelliği doğrulamazken, 2021 yılında piyasaya sürülecek olan iPhone’lar da ekran içi parmak izi tarayıcısı olması bekleniyor.

Apple iPhone İçin Hangi Özellikler Üzerinde Çalışıyor?

  • Ekran içi parmak okuyucusunun yanı sıra Apple’ın şu sıralar katlanabilir ekranlar üzerinde de çalıştığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Korona virüsten dolayı milyonların maska taktığını bilen Apple, yeni iPhone’lar da Face ID’ye alternatif olarak ekran içi parmak izi tarayıcısını sunacak. Kullanıcılar bu sayede maskelerini çıkarıp yüzlerini taratmak zorunda kalmayacak. Parmak izleri ile akıllı telefonlarını açabilecekler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu