Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mix Flip, Galaxy Z Flip 5’ten Daha İyi Olacak

Xiaomi Mix Flip uydu bağlantısı özelliğiyle Galaxy Z Flip 5'ten daha iyi olacağını gösterdi. Peki diğer özellikler neler?

Xiaomi’nin Galaxy Z Flip 5 modeline rakip olarak hazırladığı Xiaomi Mix Flip cephesinde önemli bir gelişme yaşanıyor. Çin’de sertifika onay süreci devam eden telefon için daha önce katlanabilir telefonlarda görmediğimiz bir özellik onaylandı.

Xiaomi Mix Flip Uydu Bağlantısına Sahip Olacak

Çinli teknoloji devinin yakında çıkacak olan Mix Flip modeli MIIT sertifikasyon platformunda görüldü. Çevrimiçi veri tabanına baktığımızda akıllı telefonun 2311BPN23C model numarasını taşıdığını görebiliyoruz. Bu, aynı model numarasına sahip cihazın daha önce listelendiği IMEI veri tabanına ilişkin raporla uyumludur. Çin’deki bu son rapor Xiaomi Mix Flip’e gelebilecek ilginç bir özelliği doğruluyor.

Yeni katlanabilir telefon, son zamanlarda amiral gemisi cihazlarına gelen popüler bir özellik olan uydu iletişim desteğiyle listelendi. Ne yazık ki MIIT sertifikası bu cihazla ilgili başka hiçbir ince ayrıntıyı ortaya çıkarmıyor. Ancak güvenilir bir kaynak olan Digital Chat Station, katlanabilir telefonun bazı özelliklerini daha önce ortaya çıkardı.

Mix Flip’in çevrimiçi renderları da bize tasarımına bir bakış sundu. Telefonnun arkasında 3x telefoto lens içermesi beklenen yatay olarak hizalanmış üçlü kamera kurulumu bulunuyor. Arka kamera modülünün hemen altında küçük bir harici ekran yer alıyor. Bu arada, ön tarafta, selfie kamerası için merkeze hizalanmış delikli uzun bir katlanabilir ekran yer alıyor. Xiaomi Mix Flip’in işlemci biriminde ise Snapdragon 8 Gen 2’yi görmeyi bekliyoruz.

Xiaomi, mart ya da nisan ayında Xiaomi 14 Ultra amiral gemisi telefonun duyurusunu gerçekleştirecek. Dikey yönlü katlanabilir telefonun da aynı etkinlikte sahne alması bekleniyor.

Aslanağzı 8 Nesil 2

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu