Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung, Galaxy Fan Edition ile ”Lite”modellerinin fişini çekecek!!!


Dün S20 FE modelini piyasaya süren Samsung, bir sonraki amiral gemilerinde de Galaxy Fan Editon modellerini devam ettireceğini duyurdu.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki günlerde akıllı telefon kategorisinde farklı bir yol izleyecek. Bildiğiniz üzere şirket; Galaxy J, Galaxy E, Galaxy K, Galaxy C ve Galaxy On serilerini sonlandırıp, Galaxy A ve M serileri ile yola devam etme kararı almıştı. Ardından Samsung’un kamera odaklı F41 modelini geliştirdiği sızdırıldı.  Şimdi ise resmi raporlar, ”Lite” sürümünün yakında biteceğini ve  Galaxy Fan Edition modelinin de bunun yerini alacağını ortaya koyuyor.

Dün, S20 serisinin yeni üyesi olan Galaxy S20 FE, oldukça tatmin edici özellikleriyle piyasaya sürüldü. Lansman esnasında bir açıklama da bulunan Koreli üretici, gelecekte daha fazla Fan Edition amiral gemisi modellerini piyasaya süreceğini de belirtti.

Hatırlarsınız Samsung, daha önceden amiral gemisi cihazlarının ucuz versiyonlarını”Lite” olarak piyasaya sürüyordu. Ancak önümüzdeki günlerden itibaren şirket, “ucuz” isimlendirmeyi daha popüler olan Galaxy Fan Edition sürümü ile değiştirecek.

Aslında Samsung’un Fan Edition macerası, ilk olarak Note 7 FE ile başlamıştı. O zamanlar şirket Note 7‘den dolayı çok fazla şikayet alınca, bu telefonu baştan yarattı ve Note 7 Fan Edition adıyla da piyasaya sürdü. Yani Samsung, bir sonraki amiral gemisi cihazların da ”Lite”yerine Fan Edition olarak piyasaya sürecek. Tıpkı S20 FE‘de olduğu gibi. Ancak fiyatlandırma olarak Lite modellerinden biraz yüksek değerlere sahip olacaklardır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu