DroneGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Snapchat Pixy Drone’unu Duyurdu!

Instagram’ın piyasadan silmeye başladığı Snapchat Pixy drone’unu duyurdu. Peki, bu drone kullanıcılara neler sunuyor? İşte detaylar.

Snapchat’in ilk drone‘u bugün bir FCC listesinde göründü. Markanın imza sarı tonunda boyanmış sevimli bir cihaz için küçük bir ayak izi ortaya çıkardı. Görünüşe göre FCC’nin tüm dikkatleri üzerine çekeceği fikrinden memnun olmayan Snap, bir kullanıcının elinden kalkabilen dört küçük fanı olan disk benzeri bir drone olan Pixy’yi de hemen piyasaya sürdü. Bu drone, sahibini uçan bir robot evcil hayvan gibi takip edebilir, video veya fotoğraf kaydedebilir, ardından sahibinin avucunun içine güvenli bir şekilde inebilir. Peki, Snapchat Pixy drone tutkunlarına neler sunuyor?

Snap, Pixy drone, şarj edilebilir bir pil, bir taşıma kayışı ve bir USB-C kablosu içeren temel paket için 229.99 dolarlık bir fiyat istiyor. Pixy Flight paketi 249.99 dolara satılıyor. Snap ayrıca çift pil şarj cihazını ayrı olarak 49.99 dolara satacak. Beş ila sekiz uçuş arasında herhangi bir yerde dayanabilen tek bir pil paketi 19.99 dolara mal olacak. Ancak işin kötü tarafı şu: erişilebilir fiyat etiketine rağmen, resmi Pixy çevrimiçi mağazası 12 haftaya kadar bir gönderi penceresi gösteriyor.

Snap’in cep boyutundaki uçan kamerası, vurgulu, yörünge, ortaya çıkarma ve takip etmeyi içeren dört önceden ayarlanmış uçuş moduyla birlikte geliyor. İnsanlar için konu izleme paketin bir parçasıdır. Ancak karışımda uzaktan kumanda yoktur. Snap’e göre, bu drone’dan kaydedilen tüm görüntüler, bağlı bir cihazın Snapchat uygulamasının Anılar bölümüne kablosuz olarak aktarılacak. Kullanıcılar, sosyal medyada yayınlamadan önce biraz yetenek katmak için hız rampası, 3D sıçrama ve ses efektleri gibi özelliklerle toplanan medyayı uygun gördükleri şekilde kullanabilirler. Snap ayrıca AR gözlükleri üzerinde çalışıyor.

Android 7+ veya iOS 11 ve üzeri işletim sistemine sahip telefonlar, Pixy drone ile kablosuz olarak bağlantı kurabilecek. Drone rotasını çizmek için altında ikincil bir kamera ile birlikte geliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu