Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor X30 için Geri Sayım Başladı: Fiyat/Performans Canavarı!


Şirketin yeni telefon serisi Honor X30, fiyat performans özellikleriyle piyasaya yenilik getirecek. İşte telefonun detayları karşınızda.

Son zamanlarda akıllı telefon sektöründe atılımlarını hızlandıran Honor, piyasadaki yeni yerini almaya hazırlanıyor. Honor X30 serisini 16 Aralık’ta tanıtmasını beklediğimiz şirket, bu telefonu ile piyasaya yeni bir soluk getirecek.

Honor X30, 3 Gün Sonra Tanıtılıyor! İşte Özellikleri

Yakınlarda paylaşılan yeni bir Weibo gönderisiyle, akıllı telefonun uzun ömürlü bir pil süresi sunacağı ve hızlı şarj desteği taşıyacağı doğrulandı. Ancak cihazın tam pil boyutu hakkında kesin bir bilgi yok. Cihazın 66W hızlı şarj desteği sunacağı tahmin ediliyor.

Teknik özelliklere gelirsek X30, Qualcomm Snapdragon 695 mobil platformuna sahip olacak ilk telefon olacak. 6.7 inç olması beklenen ekranı ise 90 Hz yenileme hızını destekleyen bir delikli panele sahip olacak.

Telefonun arkasında 48 Megapiksel ana kamera içeren yuvarlak şekilli bir kamera modülü ile özgün bir tasarım ile karşılaşacağız. Muhtemelen cihazda 2 Megapiksel derinlik sensörü ve 2 Megapiksel makro kamera yardımcı olacak.

Akıllı telefonun diğer detayları ise sır gibi saklanıyor. Yine de, telefonun uygun fiyattan satışa sunulup performansta kullanıcılara güzel bir deneyim sunması bekleniyor.

Honor X30’un büyük modeli X30 Max, MediaTek Dimensity 900 5G, 64 Megapiksel ana kamera, dev bir 7.09 inç IPS ekran ve Android 11 işletim sistemi ile piyasaya sürülmüştü. X30’un neler sunacağını önümüzdeki günlerde öğreneceğiz. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu