Akıllı TelefonGenelXiaomi

Xiaomi Redmi 6A: Xiaomi’den bir telefon daha geliyor


2018’in ikinci çeyreğindeyiz ve Xiaomi zaten birçok kategoride akıllı telefon duyurusu gerçekleştirdi. Orta segment kralı Redmi Note 5 Pro, çerçevesiz Mi Mix 2s ve son olarak oyun telefonu Black Shark bunlardan sadece bazıları. Xiaomi cephesinde gözler Mi 7 modeline çevrilmişken, şirketin yeni bir telefon hazırlığında daha olduğu ortaya çıktı. Geekbench sızıntısına göre bu defa Xiaomi Redmi 6A modeli geliyor. Xiaomi’nin ayrıca nisan sonunda Mi 6X modelini görücüye çıkarması bekleniyor.

Xiaomi Redmi 6A
Xiaomi Redmi 6A

Redmi 6A, “Cereus” kod adıyla Geekbench veritabanında karşımıza çıktı. Kriter testinde elde edilen puanlar ve bulunduğu kategoriye bakılırsa telefon giriş seviyesinde konumlandırılacak. Redmi 6A, 2.0 GHz’de çalışan sekiz çekirdekli MediaTek MT6765 işlemcisinden güç alıyor. MT6750 / MT6735’in devamı olan işlemci 12 nm üretim sürecine sahip.

Redmi 6A’da ayrıca 3GB RAM ve Android 8.1 Oreo tabanlı MIUI 9 arayüzü yer alacak. İşlemci üretim teknolojisi ve RAM tarafındaki gelişmelere bakılırsa Redmi 5A’dan 6A’ya geçişte kayda değer bir donanım yükseltmesi göreceğiz.

 

Xiaomi Mi Mix 2 inceleme! Siz istediniz biz yaptık!!!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu