Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Huawei’nin başına gelenlerden sonra üretimi arttırdı!

Buıgün gelen bir rapora göre Apple Huawei satışlarının düşmesi sonrasında üretimini arttırdı. Peki Apple en çok hangi ürünün üretimini arttırdı.

Huawei‘nin başına gelenlerden sonra sektörde büyük bir bekleyiş sürüyor. Birçok kişi Huawei‘nin yola Google ile devam edeceğini düşünse de biz Huawei ve Google arasında ya da daha doğrusu Huawei ve Amerika arasındaki gerilimin artarak süreceğini düşünüyoruz. Apple Huawei satışlarının ve üretiminin düşmesi sonrasında bazı pazarlarda satışlarını yükseltmek için ciddi bir atılım ortaya koydu ve üretimini de arttırdı. Bu çeyrekte 1 milyon adetlik üretim artması belki size komik gelebilir ama Apple‘ın son dönemde her çeyrekte üretimini düşürdüğü düşünülürse bu artışın ne denli önemli bir detay olduğunu anlayabilirsiniz diye düşünüyoruz.

iPhone XR, iPhone XS ve XS Max
iPhone XR, iPhone XS ve XS Max

Apple Huawei satışlarının düşmesi ile hedefleri büyüttü!

Bugün yayınlanan bir rapora göre Apple üretim artışının %75’i iPhone XR, iPhone XS ve iPhone X Max oluştururken; %25’lik bir kısımda iPhone 8 serisinden oluşuyor. Apple’ın iPhone 11 öncesinde üretimini arttırması oldukça ilginç bir durum.

Samsung Galaxy Note 10 çalışırken görüntülendi!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu