Akıllı SaatAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Apple Watch Series 7 Üretim Sorunları Yaşıyor

Apple Watch Series 7 akıllı saati bekleyenlere kötü haberlerimiz var. Saat zamanında tanıtılacak fakat satışı gecikebilir.

Apple Watch Series 7 tamamen yeniden tasarlanıyor ve son raporlara göre akıllı saat bu nedenle üretim sorunlarıyla karşı karşıya. Bu gelişme ilk olarak Nikkei Asia kaynakları tarafından bildirildi. Rapora göre Apple Watch Series 7’nin üretiminden sorumlu tedarikçiler “Tatmin edici üretim performansına ulaşmada kritik zorluklarla karşılaşıyorlar.” Nikkei Asia’ya göre tüm bu üretim zorlukları yeni tasarımdan kaynaklanıyor.

“Apple Watch 7 üreticileri, geçen hafta küçük ölçekli üretime başladı, ancak duruma aşina olan birçok kişi, tatmin edici üretim performansına ulaşmada kritik zorluklarla karşılaştı.

Üç kaynak mevcut hayal kırıklığı yaratan üretim kalitesinin, saatin önceki nesillerinden önemli ölçüde farklı olan tasarımın karmaşıklığına bağlanabileceğini ve montajcıların elektronik modülleri, bileşenleri ve ekranları bir araya getirirken sorunlarla karşılaştığını söyledi.”

Bloomberg’de Apple’a yakınlığıyla bilinen Mark Gurman ve Debby Wu gibi isimlerde üretim zorluklarını doğruluyor.

“Apple’ın yaklaşmakta olan akıllı saati, üreticiler yeni bir tasarıma uyum sağlayana kadar muhtemelen tedarik kısıtlamalarına veya sevkiyat gecikmelerine yol açacak şekilde üretim aksaklıkları yaşıyor.”

Şifre: 3GB RAM

Bloomberg raporuna göre Apple Watch Series7 yakında duyurulacak, ancak üretim gecikmelere nedeniyle saatin sevkiyatı gecikebilir. Apple Watch Series 7’nin yeni tasarımını denemek isteyenler için bu tabii ki talihsiz bir gelişme. Akıllı saatin 14 Eylül’de gerçekleşecek iPhone etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu