Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei Enjoy 70 Pro Dikkat Çekici Tasarımıyla Sızdırıldı

Huawei Enjoy 70 Pro dikkat çekici tasarımıyla sızdırıldı. Cihaz amiral gemisi Mate serisine fazlasıyla benziyor.

Huawei, bu ayın başlarında Çin’de Enjoy 70 akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Ancak Enjoy 60 Pro’nun halefi olan Pro kardeşi, ilginç bir şekilde lansman etkinliğinde yer almadı. Yeni bir sızıntı, Enjoy 70 Pro lansmanının ufukta olabileceğini gösteriyor.

WhyLab tarafından Weibo’da paylaşılan sızıntı, Huawei Enjoy 70 Pro hakkında bazı bilgileri göz önüne seriyor ve hem önünü hem de arkasını bir dizi uygulamalı fotoğrafla ve çoğu özelliğiyle sergiliyor.

Huawei Enjoy 70 Pro Teknik Özellikleri

Cihaz, arkasında 108MP ana sensör ve 2MP alan derinliği lensini barındıracak dairesel bir kamera modülüyle birlikte geliyor. Resimde şık Obsidyen Siyahı gözüküyor, telefon aynı zamanda Kar Beyazı ve Zümrüt Yeşili renk tonlarında da satışa sunulacak.

Ön tarafta Enjoy 70 Pro, standart 60Hz yenileme hızına sadık kalan 6,7 inç FHD+ LCD ekrana sahip olacak. Kaputun altında, telefon tıpkı Enjoy 60 Pro gibi Snapdragon 680 4G işlemciyi barındıracak şekilde tasarlandı. 8GB RAM ve 128/256GB depolama alanıyla sunulacak.

Yazılım tarafında, cihaz HarmonyOS 4 ile kutudan çıkacak. 40W hızlı şarj desteğine sahip 5000mAh pil gücün korunmasını sağlıyor.

Boyut açısından Enjoy 70 Pro’nun yalnızca 8,4 mm kalınlığında ve 199 gram ağırlığında ince ve hafif bir cihaz olması bekleniyor.

Sızan teknik özelliklere ve tasarıma dayanarak Enjoy 70 Pro, kendisini orta sınıf bir ürün olarak konumlandırabilir. Daha fazla güncelleme kullanıma sunuldukça takip edeceğiz. Ürün Türkiye pazarında büyük ihtimalle ”nova Y92” olarak satışa çıkabilir.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu