Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemHarmonyOSHuaweiMobiroller

Huawei Mate 50 Pro Kırdığı Fındıklar ile Dikkat Çekiyor

Huawei’nin yeni canavarı Huawei Mate 50 Pro fındık kırmaya başladı. Bu telefon sağlamlığı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Çinli teknoloji devi Amerika’nın tüm ambargolarına rağmen yoluna tam gaz devam ediyor. Firma geçtiğimiz haftalarda karşımıza canavar Huawei Mate 50 Pro ile çıkmıştı. Kamera konusunda fişek atan bu telefonun ne kadar sağlam olduğu da bugün ortaya çıktı.

Mate 50 Pro’nun tanıtımında Huawei, yeni amiral gemisinin ekranının Kunlun cam ile korunacağını duyurmuştu. Görünüşe göre Kunlun koruma Corning Gorilla Glass’tan bile daha iyi performans sergiliyor. Resmi açıklamaya göre Kunlun camı sıradan camdan 10 kat daha güçlüdür. Özel bir versiyonda, akıllı telefonun hem ön paneli hem de arkası Kunlun ile kaplı. Camın koruyucu özelliklerini göstermek için bir Huawei çalışanı, telefonun ekranı sağlam kalırken arka arkaya üç ceviz kırdı.

Elbette Kunlun camının gerçekte ne kadar dayanıklı olduğunu test etmek için JerryRigEverything gibi YouTuber’ların videolarını beklemek daha sağlık olacak. Ancak fındık kıracak kadar sağlam bir cama sahip olan bu telefonun sağlamlık testlerinden başarılı bir şekilde geçeceğini düşünüyoruz.

Huawei Kunlun Glass ayrıca, sertliğinin diğer güvenlik gözlüklerinden daha yüksek olduğunu doğrulayan, endüstrinin ilk İsviçreli SGS beş yıldızlı düşme direnci sertifikasını da aldı. Huawei’nin kendi teknolojilerini geliştirmesi yakın gelecekte Apple’ı saf dışı bırakacağı anlamına geliyor. Amerika da bunu bildiğinden Çinli firmaya ciddi ambargolar uygulayarak önünü kesmeye çalışıyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu