Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Civi Güzelliğinize Güzellik Katacak!

Xiaomi Civi için artık geri sayımdayız. 27 Eylül’de tanıtılacak akıllı telefonda özel bir güzelleştirme modu yer alacak.

Xiaomi Civi, markanın belki de bugüne kadar en güzel görünen telefonu olacak. Xiaomi’nin 27 Eylül’de resmi duyurusunu gerçekleştireceği telefona dair paylaşımlar başladı. İlk etapta şirketin bir numarası Lei Jun, Weibo hesabından yeni bir “Güzellik Modu”nun haberini verdi. Söz konusu çekim modu halihazırda birçok üreticinin ön kamerasında mevcut. Fakat bu özellik genellikle yazılım seviyesinde düzeltmeler sunmakta. Civi modeliyle birlikte çekim modu düzenlemeleri donanım seviyesine kadar indiriliyor.

Kıdemli yöneticinin aktardığına göre Civi’nin kamerasındaki güzellik modu, piksel düzeyinde düzenlemeler yapacak. Yeni güzellik modu ayrıca kullanıcıların cildinin gerçek potansiyelini ortaya çıkaracak. Lei Jun, sosyal medya gönderisinde “Mükemmelliğe inanmıyorum ama bence herkesin kendi güzelliği var.” şeklinde açıklamada bulundu. Tabii bu özelliğin nasıl çalıştığını şimdiden merak ediyoruz. Telefon resmileştiğinde eminiz ki bu modun nasıl çalıştığına dair pek çok fotoğraf örneği göreceğiz.

Yeni güzellik modu, telefonun tasarımı ve renk seçenekleri, Civi’nin özellikle kadın kullanıcıları hedef alacağını söyleyebiliriz.

Xiaomi yaptığı diğer paylaşımlarda telefonun Snapdragon 778G işlemcisinden güç alacağını onayladı.  6,98 mm kalınlığında ve yaklaşık 166 gram ağırlığında olan Civi’nin taşıyacağı pilin kapasitesinin de 4.500 mAh olduğu belirtildi. Tasarımıyla göz dolduran Civi söz konusu donanım olduğunda da üst segmenti zorlayacağa benziyor. Telefonun fiyatının ise 350 $‘dan başlayacağı gelen bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu