Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12 Kompakt Yapısıyla Yıllardır Beklenen Telefon Olabilir


Xiaomi 12 kompakt yapısıyla yıllar sonra beklenen amiral gemisi telefon olabilir. 6.2 inç ekranlı telefon bakalım neler sunuyor.

Kompakt amiral gemisi kategorisi, özellikle Android dünyasında son 3 yıldır şirketler ve tüketiciler tarafından büyük ölçüde göz ardı edildi. Apple’ın son iki yıldır duyurduğu mini modeller aslında bu segmentin ölmediğini gösterdi. iPhone 12 mini Apple cephesinde beklenen satış rakamlarına ulaşmasa da, milyonlarca adet satarak pek çok Android telefonu geride bırakmayı başardı. Android ekosisteminde Asus Zenfone 8 gibi kompakt bazı üst segment telefonlar var, ancak yaygın şekilde satışa sunulmadıklarından ötürü herkes bu telefona erişemiyor. Xiaomi 12 ile bu durum değişebilir. 6.2 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak Xiaomi 12 kompakt yapısıyla birçok Android kullanıcının aklını çeleceğe benziyor.

Xiaomi’nin Mi SE serisi modelleri biraz olsun bu açığı kapatmaya çalışsa da, tam olarak amiral gemisi segmentine girmiyorlardı. Xiaomi 12, Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisi başta olmak üzere diğer donanım özellikleriyle bu sınıfın en iyi temsilcilerinden biri olacak. Tek elle kullanılabilir olması da önemli avantajlardan biri. Xiaomi 12 Pro ise daha büyük ekranı, daha büyük pili ve daha gelişmiş ses sistemi ile en üst düzeyde multimedya deneyimini sunmayı amaçlayan büyük kardeş olacak.

Xiaomi 12

Xiaomi 12 serisi, şirketin 28 Aralık tarihinde Çin’de gerçekleştireceği etkinlik tanıtılacak. Serideki bir diğer sürpriz model Xiaomi 12 olacak. Snadpragon 870 işlemcisinden güç alacak telefon markanın orta üst segmentteki yeni yıldızı olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu