Dizüstü BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor MagicBook 14 Intel Versiyonu Tanıtıldı, İşte Fiyatı

Şirketin yıla damgasını vuran dizüstü bilgisayarı Honor MagicBook 14, Intel versiyonuyla tekrardan piyasaya sürüldü. İşte detaylar.

Lansmanı yapılacağı duyurulan Honor MagicBook 14 dizüstü bilgisayar modelinin Intel versiyonu, resmi olarak tanıtıldı. Özellikleriyle ilgi çeken dizüstü bilgisayar yüksek performans sunuyor. Gelin dizüstü bilgisayarın özelliklerine ve fiyatına göz atalım.

Honor MagicBook 14 Intel Versiyonu Özellikleri ve Fiyatı

Dizüstü bilgisayarın ön kısmından başlayacak olursak karşımıza 14 inç büyüklüğünde ve 2.1K çözünürlükte IPS ekran çıkıyor. 300 nit tepe parlaklık sunan dizüstü bilgisayar, TUV Rheinland’ın düşük mavi ışık sertifikasına sahip. Böylece sağlıklı bir görüntü deneyimi elde ediliyor. Ayrıca bilgisayar sRGB renk gamının %100’ünü destekliyor.

Honor MagicBook 14 geçtiğimiz aylarda AMD versiyonuyla tanıtılmıştı. Şimdi ise bilgisayar Intel versiyonuyla tekrardan tanıtıldı.  Bu yeni versiyonda Intel Core i5-12500H işlemci seçeneği mevcut. Grafik kısmında ise NVIDIA RTX 2050 ekran kartı mevcut. 512GB PCIe Gen4 SSD depolama ve 16GB LPDDR5 RAM sisteme eşlik ediyor.

Dizüstü bilgisayar Windows 11 ile önyüklenmiş olarak geliyor. Laptop oyun, grafik tasarım ve ofis işlerinde bilgisayar oldukça kullanışlı. Pil kısmında ise 75Wh batarya mevcut. Bu pil %0’dan %100’e 1 saat 20 dakika içerisinde dolum yapabiliyor. Bilgisayarın bulunduğu segmente göre bunun yeterli olduğunu düşünüyoruz. Ürün X$ fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü. Honor’un bizler için geliştirdiği yeni ürünleri hakkındaki gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu