Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo Y21G Rekabetçi Fiyatı ile Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Mobil devinin en yeni akıllı telefonu Vivo Y21G an itibariyle tanıtıldı. Akıllı telefon etkileyici fiyatıyla yüzleri güldürdü. İşte detaylar.

Mobil pazarın önemli isimlerinden Vivo, Y21G isimli akıllı telefonunu bugün itibariyle piyasaya sürdü. Akıllı telefon giriş segmente etkileyici tasarım, fiyat ve özellikler getirmeyi başardı. Gelin telefonun getirdiklerine ve fiyatına göz atalım.

Vivo Y21G Özellikleri ve Fiyatı

Ön kısmında 6.51 inç ve HD+ çözünürlükte LCD ekran taşıyan Y21G, 20:9 en boy oranına sahip su damlası çentikli bir panel ile geliyor. Arka kısmında çift kamera sistemi, flaş ve ön kısmında bir selfie lensi görüyoruz.

Gücünü MediaTek Helio G70 yonga setinden alan akıllı telefona 4GB RAM ve 64GB dahili depolama sistemi eşlik ediyor. İlginç bir şekilde ek 1GB sanal RAM özelliği de akıllı telefonun oyun ve günlük kullanım gibi esnalarda telefonun performansına performans katıyor.

Vivo Y21G

Optik detaylarda ise 13 Megapiksel ana lens ve 2 Megapiksel makro sensörlü çift kamera sistemi görüyoruz. Ön kısımda ise selfieler için 8 Megapiksel gücünde kamera mevcut. Kamera sistemi, portre modu, HDR süper makro ve daha fazlası gibi özellikler taşıyor.

Kutudan 18W hızlı şarjlı 5.000 mAh pil kapasitesi ile çıkan telefon, Android 12 üzerinde işlem yapıyor. Akıllı telefon tüm bu özellikleri ile Hindistan’da yalnızca 184$ fiyat etiketi ile piyasaya sürüldü. Mavi ve elmas renkli akıllı telefon pazarda yoğun ilgi gördü. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu