Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubia

Red Magic 6S Pro Kutusundan Çıktı, Oyun Canavarına Göz Atın

Red Magic 6S Pro tanıtım tarihine kısa bir süre kala kutusundan çıktı. Oyun canavarı telefonun tüm detaylarına yakından göz atalım.

Nubia, son birkaç gündür Red Magic 6S Pro hakkında tanıtımlara başladı. 6 Eylül tarihinde resmi olarak tanıtılacak telefonun son olarak kutu açılış videosu yayınladı. Bu sayede telefonda dair neredeyse bilinmeyen bir detay kalmadı.

Tüm ihtişamıyla karşımıza çıkan Red Magic6S Pro 12GB RAM + 128GB depolama, 16GB RAM + 256GB depolama ve 18GB RAM + 512GB depolama şeklinde üç bellek seçeneğiyle çıkış yapacak.

Videoda kutudan çıkan model 128GB dahili depolamaya sahip. Şirketin geçtiğimiz gün paylaştığı şeffaf arka yüzeye sahip model muhtemelen en yüksek depolama birimiyle karşımıza çıkacak.

Akıllı telefonun teknik özelliklerine gelince, işlemci birimi ile başlayalım. Donanım canavarı telefonda beklendiği gibi Snapdragon 888 Plus yonga seti kullanılacak. Nubia, grafen soğutma sistemi ile oyun esnasında performans kaybını en aza indirmeyi hedefliyor.

Nubia Red Magic6S Pro’nun benzersiz ekranı 6.8 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüğünde olacak. Ekran içi parmak izi tarayıcısı ev sahipliği yapacak panel 165 Hz tarama hızı ile geliyor. 700 nit parlaklığa erişecek ekran ayrıca 500 Hz örnekleme hızına ulaşacak.

Telefonun arkasında 64 megapiksel birincil, 8 megapiksel geniç açılı ve 2 megapiksel derinlik şeklinde üç kamera yer alacak. Ayrıca telefon 120 watt hava soğutmalı hızlı şarjı destekleyen 5.050mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu