Güncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTabletTeknoloji

Honor Pad 8 Uygun Fiyatıyla Çok Sevindirecek

Akıllı telefonlarıyla her zaman dikkat çekmeyi başaran şirket, şimdi Honor Pad 8 isimli tabletiyle karşımızda. İşte tabletin tüm detayları.

Mobil pazarın ünlü isimlerinden Honor, geçtiğimiz haftalarda tanıttığı Honor 70 serisiyle yoğun ilgiyle karşı karşıya kalmıştı. Şimdi ise şirket tablet sektörüne tazelik getirmeyi hedefliyor. Bunu ise Honor Pad 8 isimli yeni bir tabletiyle yapacak. Şimdi bu tablet, önemli bir sertifikasını alarak bilgilerini sundu.

Honor Pad 8 Yakında Piyasaya Sürülecek

Bluetooth SIG sertifikasında ortaya çıkan Honor Pad 8, tabletin çok yakında piyasaya sürüleceğini aktardı. HEY-W09 model numarasıyla gözüken tablet, Bluetooth 5.1 bağlantısını destekleyecek. SIG sertifikası bu kadar bilgi sunuyor ancak geçmiş sızıntılar tabletin birkaç özelliğini ortaya çıkarmıştı.

Daha önceden bu tablet aynı model numarasıyla Çin’in 3C sertifikasında gözükmüştü. 3C sertifikası, yaklaşan Pad 8’in 22.5W hızlı şarj destekli pil sistemiyle geleceğini göstermişti. Tablet hakkında bilinenler şu anlık bu kadar. Ancak tabletin 200$’lık fiyat etiketiyle piyasaya sürülmesi bekleniyor. Honor Pad 8’in nasıl bir tablet olacağını tahmin etmek için bir önceki model Honor Pad 7’nin özelliklerine göz atalım.

Pad 7, 10.1 inç büyüklüğünde FHD ekrana sahip. Geniş ekranıyla tablet, kullanıcılarına gereken ekran deneyimini sunabiliyor. Helio P22T yonga setiyle desteklenen tablet, 4GB RAM ve 128GB’a kadar dahili depolama ile destekleniyor. Tablet arkasında 5 Megapiksel birincil kamera, önde 2 Megapiksel selfie lensi taşıyor. 5.100 mAh kapasiteli pil ile gelen tablet, 210$ fiyat etiketiyle piyasaya sürülmüştü.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu