Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

MWC2018 Galaxy S9 Türkiye ‘de hangi işlemciyle satışa sunulacak?

Samsung Galaxy S9 Türkiye ‘de hangi işlemciyle satışa sunulacak? Aslında yanıtı büyük ölçüde bilinen bir soru, ancak kesinleştiği için sizlerle paylaşalım.

Samsung’un tepe modellerinde Exynos ve Snapdragon işlemciler kullandığı hepimizin malumu. Benzer senaryo Galaxy S9 modellerinde de sürdürüldüğünü görüyoruz. Peki hangi ülkelerde Exynos ve Snapdragon işlemcili Galaxy S9 modeller satışa sunulacak?

Her zaman olduğu gibi en büyük mobil pazarlardan Çin ve Amerika’da Galaxy S9/Galaxy S9+’ın Snapdragon 845 işlemcili versiyonları satışa sunulacak. Bunların yanına Japonya ve Latin Amerika ülkeleri de dahil edilecek.

Galaxy S9 Türkiye'de hangi işlemciyle satışa sunulacak?
Galaxy S9 Türkiye ‘de hangi işlemciyle satışa sunulacak?

Avrupa başta olmak üzere dünyanın geri kalan ülkelerinde ise Galaxy S9 modeller Exynos 9810 işlemcisiyle satışta olacak.

Galaxy S9’un Exynos 9810 işlemcisiyle ülkemizde satışa sunulacak olması sevindirici bir gelişme, zira gerçekleşen test sonuçları Snapdragon 845 ve Exynos 9810 arasında ciddi bir performans farkının olduğunu gösteriyor. Özellikle Exynos 9810 tek çekirdek skorunda iPhone X ve iPhone 8 ailesini yakalamak üzere. İşlemcinin benchmark sonuçlarına alt bölümdeki haberimizden göz atabilirsiniz.

 

MWC2018 Galaxy S9 Exynos Yonga Seti Benchmark Testleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu