Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone SE 3 Çağdışı Tasarıma Sahip Olacak

Apple’ın uygun fiyatlı modeli iPhone SE 3 için geri sayım başladı. Ancak bu model maalesef ki tasarımı ile herkesi üzecek.

Geçen yıl, iPhone SE ailesindeki bir sonraki telefonun daha modern bir tasarıma sahip olacağına dair söylentiler artmıştı. Ancak son zamanlarda tasarımın aslında aynı kalacağına dair bilgilerde artış oldu. iPhone SE 3 son bilgilere göre yine çağdışı tasarım ile gelecek.

DylanDKT takma adıyla bilinen sızıntıcı; geçmişte Apple M1 yonga setine dayalı iPad Pro’nun piyasaya sürüleceğini doğru bir şekilde tahmin etmişti. DylanDKT bugün ise iPhone SE 2022‘nin aslında iPhone SE 2020 ile aynı tasarıma sahip olacağını iddia ediyor. iPhone 8’in kasasını koruyacak olan bu yeni tasarım maalesef ki günümüzde çok fazla çağdışı görünecek.

Söylentilere göre; iPhone XR ve iPhone 11’e benzer tasarıma sahip bir iPhone SE, 2024’e ertelendi. 2022’de Apple, bunun yerine 2020 modeliyle aynı tasarıma sahip 5G özellikli iPhone SE’yi piyasaya sürecek.

Günümüz dünyasında, bütçeye uygun Android telefonlar bile tam ekran tasarım ve dar ekran çerçeveler ile geliyor. Ancak, iPhone SE alıcıları pek umurlarında değil. Modern donanıma sahip eski tasarımda bir cihaz seçmeye devam ediyorlar. Bu sefer iPhone serisinde bocalama yaşanabilir. Çünkü bu tasarımın 2022’de kabul görmesi için en ufak bir neden bulunmuyor. Yeni iPhone SE’nin bu baharda tanıtılması bekleniyor.

Donanımsal açıdan iPhone 12’nin işlemcisine sahip olacağı söylenen yeni seri muhtemelen Türkiye’de 9.999 TL’ye satılır. Yani bizde artık uygun fiyatlı iPhone diye bir olay söz konusu değil…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu