Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi MIX 4 Pro Max Ortaya Çıktı! Özelliği Ne Ki?

Katlanabilir telefon üretmeye hazırlanan Çinli markanın ilk katlanabilir telefonu Xiaomi Mi MIX 4 Pro Max olacak. Alev alev geliyor.

Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız haberlerde araç üreteceğini belirtiğimiz Çinli teknoloji devi Xiaomi yepyeni gelişmelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bir kaç hafta önce katlanabilir telefonların ekranları için Güney Koreli dev Samsung ile el sıkışan Çinli teknoloji şirketi yüksek ses getirecek adımlar atmaya devam ediyor. Ülkemizde ve dünyada popüler bir noktada yer alan şirket şu sıralar akıllı telefon pazarında da epey önemli bir noktada yer alıyor. Yeni amiral gemileri ile yine yüksek satışlara imza atan şirket, ilk katlanabilir telefon modeli ile yine haberlerimize konu oldu. Xiaomi Mi MIX4 Pro Max geliyor.

Dün yaptığımız haberlerde Huawei’den ayrılan Honor markasının da katlanabilir telefonlar üreteceğinden bahsetmiştik. Huawei, Honor, Apple ve Xiaomi gibi markalar önümüzdeki yıllarda piyassayı katlanabilir telefona doyuracak gibi görünürken bugün Çinli markanın yeni üreteceği katlanabilir telefonun ismi ortaya çıktı. Telefonun ismi çok cafcaflı görünürken ne zaman lansmana çıkacağı da merak konusu oldu. Biz de telefon hakkında ilk bilgilere ulaşmayı başardık.

"<yoastmark

Xiaomi Mi MIX 4 Pro Max Katlanabilir Telefon Geliyor

Xioami markasının ilk katlanabilir telefonu olacağı ifade edilen model internette ortaya çıktı. Yabancı kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre bir görüntü analisti olan Ross Young resmi Twitter sayfası üzerinden yaptığı paylaşım ile Çinli markanın ilk katlanabilir telefonunun isminin belli olduğunu ifade etti. Ünlü analist daha önce de pek çok amiral gemisinin ismine ulaşmayı başarmış ve internette yüksek ses getiren paylaşımlarda bulunmuştu. Telefonun adı biraz uzun gibi görükse de oldukça etkileyici özellikleri karşımıza çıkarması bekleniyor. Telefonun bu yıl sonuna yetiştirilmesi beklenirken özellikleri de beklenmeye devam ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu