Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 12 Serisi Hakkında Daha Fazla Ayrıntı Sızdırıldı

Redmi Note 11 serisi yaklaşık beş ay önce Çin’de tanıtıldı. Gözler şimdi Redmi Note 12 serisi modellerde. Telefonların tanıtımı yakın görünüyor.

Redmi Note 11 serisi her ne kadar Türkiye pazarına henüz giriş yapmış olsa da, telefonlar Çin’de ekim ayı sonunda tanıtıldı. Başka bir ifadeyle Redmi Note 11 serisinin tanıtımı üzerinden yaklaşık beş ay geçti. Redmi Note serisinin yılda iki defa yenilendiği göz önüne alındığında dikkatleri Redmi Note 12 serisi modellere verebiliriz.

Redmi, Note 12 ailesi için henüz resmi bir duyuru tarihi onaylamış değil, fakat yeni bir rapor telefonlar hakkında daha fazla ayrıntıyı öğrenmemizi sağlıyor. Çin’den gelen bilgilere göre seride Redmi Note 12, Redmi Note 12 Pro ve Redmi Note 12 Pro+ şeklinde üç model yer alacak. Her üç telefonun da MediaTek yonga setleri tarafından destekleneceği iddia ediliyor.

Redmi Note 12 serisi

Redmi Note 12 serisi MediaTek’e Emanet

Temel model yani Redmi Note 12’de Dimensity 810 yer alacak. Redmi Note 12 Pro’da Dimensity 1300’ü, Redmi Note 12 Pro+ modelinde ise Dimensity 8000 işlemcisini göreceğiz. Yapılan testlerde özellikle Dimensity 8100’ün Snapdragon 870’ten daha iyi bir performans ortaya koyduğunu gördük.

Seriye daha sonra Redmi Note 12S ve Redmi Note 12 Pro 4G şeklinde birkaç modelin daha dahil edilmesini bekliyoruz. Öte yandan daha önceki bir rapor, Redmi Note 12 serisinin nisan ayı içerisinde tanıtılacağını bildirdi. Yeni bilgiler arasında bunun artık mümkün olmadığından söz ediliyor. Bunun yerine Redmi’nin mayıs ayı içerisinde bir duyuru etkinliği planladığı iddia ediliyor.

Redmi Note 12 ailesi ilk etapta Çin pazarına yönelik olacak. Telefonların küresel çapta satışa sunulması haziran / temmuz dönemini bulabilir. Telefonların küresel versiyonlarında Snapdragon işlemciler görebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu