Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknolojiVideo İncelemeler

OPPO Find X2 Full HD+ 60Hz ve 3K 120Hz pile etkisi (PUBG, CoD)

OPPO Find X2 bildiğiniz üzere 3K çözünürlük ve 120Hz tarama hızına sahip. Peki bu kadar yüksek bir donanımın oyun oynarken pile etkisi nedir?

Akıllı telefonların en önemli donanımlarından birisi pil güçleri. Pili etkileyen ise birçok farklı donanım var. Açıkçası son dönemde üreticilerin kendi arayüzleri ile pil optimizasyonunu oldukça iyi bir noktaya getirdiğini görüyoruz. Bu üreticilerin başında da OPPO geliyor. OPPO, özellikle ColorOS 7 ile birlikte pil tarafında daha iyi bir performans ortaya koyuyor. Geçtiğimiz hafta satışa sunulan OPPO Find X2 ise pil tarafında beklediğimizden çok daha iyi bir performans ortaya koyuyor.

Bildiğiniz üzere Find X2, 3168x1440p yani 3K çözünürlüğe sahip bir telefon. Bu çözünürlük ile birlikte telefon 120Hz tarama hızına sahip ve dünyada ilk kez bu çözünürlükte bu tarama hızını da bizlere sunabiliyor. Geçtiğimiz günlerde telefonun detaylı olarak gerçek kullanım pil testini sizlerle paylaştık ve bugün de çok farklı bir test ile karşınızdayız.

Böyle bir test dünya üzerinde yapılmadı ve biz de telefonun Full HD+ 60Hz ve 3K 120Hz ekran çözünürlüklerinde ve tarama hızlarındaki farklarını ortaya koymak istedik. Her iki senaryoda da 1 saat boyunca oyun oynadık ve sonuçları sizlerle karşılaştırdık. Biz yaptığımız teste inanın kendimiz şaşırdık. Sizlerin de şaşıracağına inanıyoruz.

Dilerseniz lafı uzatmadan hazırladığımız oldukça farklı pil testinin sonuçlarına geçelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu