Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note Serisinin Sonu mu? Neler Oluyor!

Samsung Galaxy Note serisinin sonu mu? Ortalıkta dolanan bu söylentilerin bir açıklaması var mı? İşte detaylar haberimizde…

Yonhap Haber Ajansı’na göre, Samsung Electronics yöneticileri Çarşamba günü Samsung’un Galaxy Note serisinden vazgeçmeyeceğini söyledi. Ancak şirket bu yıl yeni bir model yayınlayamayabilir. Son aylarda Samsung’un Galaxy Note serisi telefonlarını üretmeyeceği söylentileri çıktı.

Bu yılın Ocak ayında, Samsung, S-Pen kalemi destekleyen Galaxy S21 amiral gemisi akıllı telefonunu piyasaya sürdükten sonra, bu tür spekülasyonlar daha da yaygınlaştı. Bununla birlikte, Samsung Electronics’in BT ve mobil iletişim bölümü başkanı Koh Dong-jin, bugün Samsung’un Note serisi ürünlerinin hayatta kalacağını söyledi. Ancak, yeni modellerin gelecek yıla kadar duyurulmuyacağını kabul etti.

Samsung Galaxy Note

Samsung, Note serisi 1. nedeni uzun süredir büyük ekranlı akıllı telefonlar pazarında eşi benzeri yok. İkinci nedeni ise büyük ekran, büyük kapasiteli pil ve kalem desteği. Bununla birlikte, Samsung ve sadece kendisi değil, çok daha büyük ekranlarla gelen birkaç katlanır ekranlı telefonlar piyasaya sürdü. Bazı Galaxy S serisi modelleri ve hatta bazı katlanır telefonlar S Pen’i desteklemeye başladı. Ve Samsung telefonları her zaman iyi kontrol edilen güç tüketimiyle övünmüştür. Öyleyse Note serisini korumak için herhangi bir sebep var mı? Bu argümanlara bakıldığında Galaxy’nin yeni Note serisi modellerinin üretimini iptal etmesi gerekiyor. Açıkçası bu konuda çok fazla söylenti duyduk. Ama bugün Yonhap Haber Ajansı Samsung Electronics yöneticilerinin Galaxy Note serisi akıllı telefonlarından vazgeçmeyeceklerini açıkladı. Ancak şirket bu yıl yeni modeller yayınlamayabilir.
Son aylarda, Samsung’un S-Pen stylus işlevine sahip Galaxy Note serisi telefonlarını terk edebileceği ve Galaxy Z katlanabilir telefonları ve Galaxy S terminal cihazları aracılığıyla üst düzey akıllı telefon serisini yeniden yapılandırabileceği söylentileri var. Bu yılın Ocak ayında, Samsung, kalemi destekleyen Galaxy S21 yüksek kaliteli akıllı telefonunu piyasaya sürdükten sonra, bu tür haberler daha da yaygınlaştı.

Samsung Galaxy Note Serisi Bu Yıl Yok! Koh Dong-jin Onayladı

Ancak Samsung Electronics’in BT ve mobil iletişim bölümü başkanı Koh Dong-jin, bugün Samsung’un Galaxy Note serisi ürünlerinin piyasaya sürülmeye devam edeceğini söyledi. Ancak, bu yıl atlayacaklar gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu