Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Android 11 Güncellemesini Türkiye’de Satılan Bir Telefon İçin Yayınladı

Samsung Android 11 güncellemesinin dağıtımını son sürat sürdürüyor. Güncelleme son olarak Galaxy A20s kullanıcılarıyla buluşuyor.

Samsung Android 11 güncellemesini neredeyse tüm Galaxy akıllı telefon ve tabletler için yayınladı. Güncelleme almayan cihaz sayısı bir elin parmakları kadar kaldı diyebiliriz. Teknoloji devi son olarak Türkiye’de de satışta olan giriş seviyesi telefonu Galaxy A20s için Android 11 güncellemesini dağıtmaya başladı.

Samsung Android 11 Güncellemesi ile Neler Sunuyor?

Android 11 ile birlikte Galaxy A20s böylelikle ikinci büyük güncellemesini almış oldu ve bundan sonraki süreçte sadece aylık güncellemeler almayı sürdürecek.  Android 9 Pie sürümüyle çıkış yapan telefon için geçen yıl Android 10 yayına alınmıştı. Android 11 ve One UI 3.1 güncellemesi, hem genel olarak hem de çeşitli Samsung uygulamaları için büyük ölçüde elde geçirilmiş bir arayüz sunuyor.

Daha iyi gizlilik kontrolleri (paylaşmadan önce ve tek seferlik görüntülerde konum verilerini kaldırmak gibi), daha gelişmiş uygulama izinleri, daha hızlı uygulama açılışları ve daha iyi bellek kullanımı güncellemeye dahil edilen diğer önemli gelişmeler.

Öte yandan Samsung, Galaxy A20s modelini temmuz ya da ağustos ayında Türkiye’de Android11 sürümüne yükseltecek. Guncelmiyiz.com sitesine göre güncelleme şu an için test aşamasında ve dağıtım tarihi için 15 Temmuz – 15 Ağustos arası işaret ediliyor.

Samsung diğer taraftan şirket bünyesinde Android 12 çalışmalarına başlamış görünüyor. Şu an geliştirilme aşamasında olan Android 12 güncellemesi dördüncü çeyrek ile birlikte Galaxy S21 serisinde beta seviyesinde kullanıma sunulacak. Güncellemenin son kullanıcı ile buluşması ise muhtemelen kasım ayı içerisinde gerçekleşecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu