Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus Nord 20 SE, Şirketin En Ucuz Telefonu Olarak Çıkış Yaptı

OnePlus Nord 20 SE resmi olarak tanıtıldı. Nord serisi yeni telefon, OnePlus’ın bugüne kadarki en uygun fiyatlı modeli oldu.

OnePlus, Nord markası altında yeni bir telefon duyurdu ve çok yakında satışa çıkaracak. OnePlus Nord 20 SE modelinden söz ediyoruz. Şirket, Nord isimlendirmesi altında zaten uygun fiyatlı telefonlar duyurmakta. Nord 20 SE, 199 $’lık fiyatıyla markanın bugüne kadar duyurduğu en ucuz telefon oldu.

Cihazın ön tarafında su damlası çentikli bir ekran ve arka tarafında 50 megapiksel çift kamera kurulumu bulunuyor. MediaTek Helio serisi bir işlemcinden güç alan telefonun öne çıkan özelliklerinden biri de 5.000 mAh büyüklüğündeki pili. İşte OnePlus Nord 20 SE’nin tüm detayları.

OnePlus Nord 20 SE Tüm Özellikleri

Bütçe dostu telefonda 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlükte ve 600 nit parlaklığa erişen IPS LCD ekran yer alıyor. Ekran çentikli bir yapıda ve bu çentik üzerine 8 megapiksel ön kamera konumlandırılıyor. Arka kısımda ise 50 megapiksel ana ve 2 megapiksel derinlik kameraları bulunuyor.

Nord 20 SE modeline MediaTek’in sekiz çekirdekli Helio G35 işlemcisi güç veriyor. 4GB RAM + 64GB bellek yapılandırmasına sahip olan telefonda hafıza kart desteği de mevcut.  Telefon, Android 12 ve OxygenOS 12.1 sürümüyle çıkış yapıyor.

Öte yandan telefonda 33 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil, yana monte parmak izi tarayıcısı ve AI yüz tanıma kilidi özellikleri mevcut. Nord SE 20, 12 Ağustos tarihi itibariyle raflarda olacak. Telefonun fiyatının 199 $ olacağını bir kez daha hatırlatalım.

 

OxygenOS 13 Tanıtıldı! İşte Yenilikleri!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu