Oyun Haberleri

Rainbow Six Siege Mobile Ertelendi

Rainbow Six Siege Mobile ertelendi. Fransız firma Ubisoft'un mobil odaklı projeleri şu sıralar merak konusu.

Ubisoft’un başlangıçta Aralık 2023 için planlanan Rainbow Six Siege Mobile ertelendi. App Store kullanıcıları, Eylül 2024’te yeni bir çıkış tarihi fark ederek hayranların daha uzun süre beklemesine neden oldu.

Ubisoft bu konuda resmi olarak konuşmamış olsa da Reddit ve DroidLocal’dan gelen bilgiler gecikmeyi öne sürüyor. Beta testçileri karışık duygulara sahip; bazıları hazır olduğunu söylerken, diğerleri daha fazla çalışmaya ihtiyaç olduğunu düşünüyor.

Ubisoft gibi büyük stüdyolar bile Şubat 2024’te çıkacak olan Skulls & Bones ile oyunlarda gecikmelere sıkça rastlanıyor. PC oyununun mobil versiyonu, 5v5 maçlar ve farklı Operatörler ve haritalar içeren bir taktiksel nişancı oyunu sunuyor.

Operatörlerin özel yetenekleri ve araçları var. Ubisoft 10 Saldırgan ve 9 Savunucu gösterdi. İlk haritalar arasında Bank, Border, Clubhouse ve Oregon yer alıyor ve daha sonra daha fazlası eklenecek. Oyun bazı Android ve iOS cihazları için beta sürümündedir.

Gecikme hayal kırıklığı yaratsa da iyi oyunların zamana ihtiyacı vardır. Rainbow Six Siege Mobile artık Eylül 2024 için plan yapıyor. Hayranlar betaya katılıp ilk elden kontrol edebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu