Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor X20 Max, Devasa Bir Ekran ve İçerisinde Akü İle Geliyor

Honor’un bir sonraki orta segment telefonunun detayları belli oldu. Honor X20 Max devasa bir ekrana ve yine dev bir batarya ile geliyor.

Honor geçen ay 120Hz yenileme hızına sahip ekran, üçlü kamera sistemi ve Dimensity 900 işlemcisinden güç alan Honor X20 5G modelini piyasaya sürdü. Marka şimdi telefon serisinin yeni üyesini tanıtmaya hazırlanıyor. Bir süredir haberlere konu olan telefon Honor X20 Max ismiyle çıkış yapacak.

X20 Max, öncül modeli olan Honor X10 Max ile aynı yani “King Kong” kod adını taşıyor. Stereo hoparlörle geleceği onaylanan telefon devasa ekranı ve epey büyük olan piliyle ilgi çekeceğe benziyor.

Telefonda 7.2 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüğünde ekran yer alacak. Önceki modelde bu ekran 7 inç boyutundaydı. MediaTek’in 6nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli Dimensity 1100 işlemcisinden güç alacak telefonda pil de hatırı sayılır bir büyüklükte. Belgelendirme kuruluşu sertifika verilerine göre telefona 66 watt hızlı şarj desteğine sahip 6.000 mAh büyüklüğünde bir pil eşlik edecek.

Bunun dışında telefonun geliştirilmiş bir kamera sistemi ile gelmesi bekleniyor. Yakın zamanda piyasaya sürülen Honor X20 modelinde 64MP ana, 2MP derinlik sensörü ve 2MP makro şeklinde üçlü kamera ünitesi kullanıldı.

Son dönem sızıntılar X20 Max modelinin tanıtım tarihinin iyice yaklaştığını gösteriyor. Android işletim sistemiyle çıkış yapacak telefonda Google uygulama ve servisleri yer almaya devam edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu