Güncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Ses Konusunda Rakipsiz Olmak İçin Kesenin Ağzını Açtı!

Samsung'un bünyesinde olan ses markası Harman, ses konusunda rakipsiz olmak için çoklu cihaz ses platformu Roon'u satın aldığını duyurdu.


Samsung, 2016 yılında 8 milyar dolar vererek bir çok ses markasını bünyesinde barındıran Harman International’ı markasını satın almıştı. Bünyesinde AKG, Crown, Harman Kardon, JBL, dbx, Soundcraft, AMX gibi dev markalar olan Harman, firmanın ses konusunda iyi yerlere gelmesinde önemli rol oynadı. Şimdi Samsung‘un alt markası Harman, müzik tutkunlarına yönelik bir müzik çalar platformu olan ve birden fazla cihazda kullanılabilmesiyle tanınan Roon’u satın aldığını duyurdu.

Samsung Harman, Olağanüstü Ses Deneyimleri Yaratmak İçin Roon Markasını Satın Aldı

Samsung Harman, ses platformu Roon'u satın aldı.
Samsung Harman, ses platformu Roon’u satın aldı.

Roon, müzik tutkunlarına yönelik bir müzik çalar platformudur. Müziğe göz atıp keşfetmek için kullanıcı dostu bir ara yüze ve neredeyse tüm ses cihazlarıyla uyumluluğa sahip. Roon, tüm popüler işletim sistemleri için mevcuttur ve Nucleus adı verilen bir dizi donanım sunucu cihazı da üretiliyor.

Harman Başkanı Dave Rodgers, yapılan bu satın alımın dünya çapındaki tüm markaları ve tüketiciler için ‘ Olağanüstü Ses Deneyimleri Yaratma‘ kimliğinin bir parçası olduğun u ifade etti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu