Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeGündemMobirollerRedmiXiaomi

Xiaomi Bu Modelleri için MIUI Geliştirmeyi Durdurdu

Çinli teknoloji devi bugün ilginç bir karar ile karşımıza çıktı. Xiaomi belirli bazı modelleri için MIUI geliştirmeyi durdurduğunu açıkladı.

Çin’in önde gelen isimlerinden olan Xiaomi bugün, 31 Ekim’den itibaren oldukça popüler üç akıllı telefon için yazılım geliştirmeyi durduracak. Xiaomi’den gelen açıklamalara göre Redmi Note 10, Redmi Note 11 5G ve Redmi Note 11E Pro için MIUI belleniminin dahili beta sürümlerinin geliştirilmesi durdurulacak.

Bu açıklamadan sonra muhtemelen bu modeller artık MIUI 14 almayacak. Bununla birlikte, açıklanan telefonlar için güncellemeler uzun süre yayınlanacak. Ancak firmanın tüm genel beta sürümlerini tamamlaması ve bir dizi dahili sürümü herkese açık olanlar kategorisine aktarması gerekecek. Yani uzun lafın kısası açıklanan bu modeller sadece Beta sürümlerini almayacak gibi görünüyor.

Teknoloji devi ayrıca 31 Ekim’den itibaren sekiz diğer model için genel beta bellenim sürümünün durdurulacağını da hatırlattı. Bu modeller arasında Mi 10 Extreme, Redmi K30S Extreme, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 4G, Redmi 10X, Redmi 10X Pro, Redmi K30 Extreme ve Redmi Note 9 yer alıyor.

Xiaomi’nin güncelleme konusunda sadece Beta sürecini durdurduğunu belirtelim. Dünya çapında çok satan bu modellere illa ki güncelleme gelecektir. Ancak bu güncellemelerin çok hızlı yayınlanmayacağı kesin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu