Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi Note 11 Heyecanlandıran Özelliklerle Geliyor

Redmi’nin yeni telefonu Redmi Note 11 hakkında bugün herkesi heyecanlandıran açıklamalar yapıldı. Telefon fişek gibi hızlı şarj olacak.

Xiaomi Group Çin Başkanı ve Redmi Markasının Genel Müdürü Lu Weibing, resmi Weibo hesabında Redmi Note 11 modelinin yakında tanıtılacağını müjdeledi. Weibing ayrıca Redmi hayranlarını sevindiren ve heyecanlandıran bir takım açıklamalarda da bulundu. Görünüşe göre boynuz kulağı geçecek ve Xiaomi’nin tahtını Redmi sallayacak.

Lu Weibing, hızlı şarj hızının son iki yılda daha da hızlandığını söyledi. Bundan iki yıl önce 10W şarj en popüleri olmaya devam etti. Bu 10W hızındaki şarj 2000‘den fazla üründe kullanıldı. Bu yıl Redmi Note 10 Pro 67W şarja destek vererek sınırları aşmıştı. Weibing’e göre, yeni Redmi Note rekor bir hızlı şarj alacak.

Lu Weibing, sağlıklı rekabetin modern teknolojinin hızla benimsenmesini desteklediğini ve daha fazla insana fayda sağladığını vurguladı. Bu amaçla, Redmi Note serisi, üst düzey ürünlerin popülerleşmesine bağlı kalacak. Xiaomi’nin yeni ürün direktörü Wang Teng Thomas, yeni Redmi Note’un çok hızlı şarjı destekleyeceğini söyledi. Redmi’nin yüksek kaliteli ürünleri popüler hale getirmekte ısrar ettiğini sözlerine ekledi.

Redmi Note 11

Genellikle doğru tahminleri paylaşan tanınmış sızıntı devi Digital Chat Station, daha önce Redmi Note serisinin bir sonraki amiral gemisinin 120W hızlı şarjı desteklediğini belirtmişti. Muhtemelen bu sızıntılar doğru çıkacak ve Note 11’de 120W hızlı şarja geçiş yapılacak. Artık 120W’ın Android dünyası için bir standart haline gelmeye başladığını söylesek yalan olmaz.

Önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan Redmi’nin yeni canavarının şimdilik hangi yonga setini kullanacağı ve RAM tarafında neler sunacağı bilinmiyor. Bakalım Redmi’nin fiyat/performans kralı olmasını beklediğimiz telefonu Android tutkunlarını heyecanlandırabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu