Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S21 Serisi ve Galaxy Z Flip İçin Kritik Güncelleme

Galaxy S21 serisi ve Galaxy Z Flip için şubat ayı güvenlik güncellemesi dağıtıma sunuldu. Yeni güncellemeler bakalım neler getiriyor.

Samsung, Galaxy Z Flip ve Galaxy S21 serisi için yeni güvenlik güncellemeleri sunmaya başladı . Akıllı telefonlar şimdi çeşitli bölgelerde Şubat 2022 güvenlik düzeltme ekini alıyor.

Galaxy Z Flip için yeni güncelleme Afrika, Asya, Avrupa, Orta Doğu, Güney Amerika ve Güneydoğu Asya’da 50’den fazla ülkede mevcut. Firmware sürümü  F700FXXS8FVA2 ile birlikte gelirken, gizlilik ve güvenlikle ilgili birçok güvenlik açığını gidermekte.

Galaxy S21Galaxy S21+ ve Galaxy S21 Ultra modellerine baktığımızda güncellemeler G99xBXXS4BVA8 sürüm numarasını taşıyor. Fakat bu seride güncelleme Galaxy Z Flip’e göre daha sınırlı bölgelerde yayınlanmakta. Önümüzdeki günlerde daha fazla ülkede yayınlanacak güncellemeyi dilerseniz Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz.

Öte yandan Samsung, Galaxy S10 Lite için de yeni bir güncelleme başlattı. Avrupa’da birçok ülkede dağıtıma sunulan güncelleme, Samsung ve Google’ın işletim sistemine dahil ettiği şubat ayı güvenlik düzeltmelerini içeriyor. Güncelleme her zaman olduğu sistem kararlığı da getirmekte.

Galaxy S10 Lite demişken, Samsung geçtiğimiz gün bu model için Türkiye’de Android 12 / One UI 4.0 güncellemesini dağıtmaya başladı.

Galaxy S21 Ultra Android 12

Samsung diğer taraftan mart ve nisan ayı içerisinde Galaxy A51, Galaxy A71, Galaxy Tab S7+, Galaxy Tab S7 SE ve Galaxy Tab S6 Lite modellerini Android 12 sürümüne yükseltecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu