Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Nova 4 geliyor! Huawei’den iddialı bir telefon daha

Nova serisi telefonlarla genç kullanıcıları hedefleyen Huawei, çok yakında seriye amiral gemi seviyesinde bir model ekleyecek. Huawei Nova 4 için şirketin resmi Weibo hesabından bir poster paylaşıldı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Huawei Nova 4 hakkında ilk bilgiler geldi

Yayınlanan postere bakılırsa telefon 12 Aralık tarihinde Çin’de gerçekleşecek bir etkinlikte tanıtılacak. Görüntüde uçtan uca ekrana sahip bir telefon görüyoruz. Huawei, Nova serisi bir telefonda böyle bir ekrana yer verir mi bilmiyoruz; ancak görüntünün sahte olabileceği yönünde bazı yorumlar yapılmıyor değil.

Huawei Nova 4
Huawei Nova 4

Huawei temmuz ayında Nova 3 modelini duyurdu. Kirin 970 işlemcisinden güç alan telefonun devam modelinde büyük olasılıkla Kirin 980 işlemcisini göreceğiz.

Yayınlanan görüntüde telefonun bize göre sol üst köşesinde ekran üzerinde parlak bir nokta dikkatlerden kaçmıyor. Bu görüntü kısa süre önce Samsung’un duyurduğu Infinity-O ekranı akıllara getirmiyor değil. Belki de ekrana gömülü kameraya sahip ilk telefon Huawei cephesinden gelir.

Son olarak, daha önceki Nova serisi telefonlara bakıldığında fiyat olarak kullanıcıların ilgini çeken modeller gördük. Benzer durumun Nova 4 için de süreceğini düşünüyoruz.

 

Oppo Realme U1 orta segmenti karıştıracaktır! İşte özellikler

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu