Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Katlanabilir Telefon İlk Kez Kanlı Canlı Karşımızda! Tom Ford mu?

Bir süredir haberlerini yaptığımız OPPO Katlanabilir Telefon bugün ilk kez kanlı canlı görüntülendi. Hem de Tom FORD imzası ile…

Akıllı telefon pazarında son dönemde büyük bir inovasyonsuzluk yaşanıyor. Bugün baktığımızda amiral gemisi telefonlarda da ekran içi kamera deliği var; orta segment telefonlarda da aynı kamera tasarımı var. Arka taraftaki kamera yapıları da git gide birbirine benziyor. İşte bu noktada fark yaratabilmek adına OPPO Katlanabilir Telefon pazarına girmek istediğini uzun süredir dile getiriyordu.

Hatta OPPO Inno Day 2020 etkinliğinde de OPPO X 2021 modeli ile karşılaştık. Hemen daha sonra da yeni bir katlanabilir telefon olan Slide Phone adı verilen bir model ile daha karşılaştık. bugün ise OPPO ve Tom Ford (moda markası) güçlerini birleştirerek yeni bir katlanabilir telefon üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Aslına bakarsanız bu resmi bir duyuru değil ama aşağıdaki görsel takdir edersiniz ki; üretici tarafından sızdırılan bir görsel. Bunu bilecek kadardır bu sektörün içindeyiz.

Telefona baktığımızda deri ve kamera kısmında da kumaş kaplı bir yüzey görüyoruz. Üçlü bir kamera yapısı var. Bu yapı da bize Galaxy Note 9 serisini hatırlattı. Bununla birlikte telefonun tasarımının tahmin edeceğiniz üzere istiridye tasarımına sahip olacağını görüyoruz. Yani aynen Moto RAZR ve Galaxy Z Flip tarzı bir tasarım bizleri bekliyor. Bu tasarım anlayışı da en doğru tasarım gibi görünüyor.

OPPO, bu telefonu sadece Tom Ford ile yapmayacaktır. Bunun normal versiyonları da satışa sunulacaktır diye düşünüyoruz. OPPO yeni nesil katlanabilir telefonları ile bu pazarı ciddi anlamda domine etmeye geliyor; demedi demeyin…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu