Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mix Fold 2 Tanıtım Tarihi Belli Oldu! Leica Kameralı Katlanabilir Telefon Geliyor

Xiaomi Mix Fold 2 için artık takvimlerini işaretleyebilirsiniz. Xiaomi’nin katlanabilir amiral gemisi telefonu Leica kameraya sahip olacak.

Xiaomi, Xiaomi 12S serisi sonrası telefon tanıtımlarına kaldığı yerden devam edecek. Xiaomi’nin yol haritasında birbirinden özel telefonlar yer alıyor. Öncelik katlanabilir akıllı telefon Xiaomi Mix Fold 2 tanıtılacak. Akabinde Redmi K50 serisi Çin pazarına özel olarak piyasaya sürülecek. Sonra bu telefonlar Xiaomi 12T serisi altında küresel çapta tanıtılacak. Bu haberimizde katlanabilir telefon Mix Fold 2’nin tanıtım tarihine ve teknik detaylarına değineceğiz.

Xiaomi Mix Fold 2 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Xiaomi Kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda CEO’su olan Lei Jun, bu sabah yaptığı açıklamada Xiaomi Mix Fold2 katlanabilir akıllı telefonun tanıtım tarihini açıkladı. Kıdemli yöneticiden yapılan açıklamaya göre telefon 11 Ağustos tarihinde tanıtılacak. Sadece üç gün uzağımızda olan katlanabilir telefonun birçok özelliği netlik kazanmış durumda.

Xiaomi Mix Fold 2
Katlanabilir telefon açık olduğu durumda 8 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak. Ekran çözünürlüğü 2.5K, maksimum yenileme hızı ise 120 Hz olacak. Ekran ayrıca LTPO teknolojisi destekleyecek yani akıllı yenileme hızı ayarı sunacak. Dış ekran ise 6.5 inç büyüklüğünde görünüyor. Yine önceki modelden farklı olarak iç ekran da 120Hz tarama hızında çalışacak.

Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alacak telefonun öne çıkan yanlarından biri de kamera birimi olacak. Xiaomi’nin 12S serisinde Leica ile başlattığı kamera işbirliğini Mix Fold 2 modelinde de göreceğiz. Özel bir lens, tescilli filtreler, klasik Leica deklanşör sesi ve Leica filigranı kameradaki yeni gelişmeler olacak. Akıllı telefonda ayrıca Xiaomi tarafından geliştirilen Surging C1 profesyonel görüntü işleme çipinin kullanılacağı da bildiriliyor.

Redmi K50 Extreme Edition için Yeni Gelişme

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu