Akıllı BileklikGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mi Band 8 Bu Fiyatı ile Kaçmaz, İşte İndirim!

Xiaomi'nin satış rekorları kıran Xiaomi Mi Band 8 akıllı bilekliğinin fiyatı düşmeye başladı. Xiaomi Mi Band 8'in yeni fiyatı ne kadar?

Şu sıralar bütçe dostu ve bol özellikle bir akıllı bileklik satın almak isteyenlere iyi haberlerimiz var. Xiaomi‘nin birkaç hafta önce ülkemize giriş yapan akıllı bilekliği Xiaomi Band 8‘in fiyatında indirimler başladı. Xiaomi Mi Band 8 akıllı bilekliğin fiyatı ve başlıca özelliklerine göz atalım.

Xiaomi Mi Band 8 Fiyatı Düşüyor

Küresel ismi Xiaomi Smart Band 8 olan akıllı bileklik şu an Xiaomi‘nin resmi sitesinde 1.149 TL fiyattan satılmakta. Ancak bilekliği farklı perakendecilerde daha düşük fiyata bulmanız mümkün. Trendyol’da satıcısı Trendyol olan ve Xiaomi Türkiye garantisi kapsamında olan bilekliğin fiyatı 949 TL‘ye gerilemiş durumda. Bu fiyat segmentindeki bir bileklik için 200 TL indirim hiç de fena görünmüyor. Üstelik Xiaomi Band 8 kendi kategorisinde en çok satan ürün konumunda.

Xiaoi Band 8’de 1,6 inç AMOLED ekran taşıyan hap şeklinde bir modüle sahip. Panel, 60 Hz yenileme hızı, 600 nit en yüksek parlaklık, Her Zaman Açık Ekran (AOD) modu ve çok sayıda saat yüzü sunmakta.

Ayrıca ürün çok yönlü bir bileklik. Bandı ayakkabı bağınıza takmanıza ve koşu aktivitelerinizi daha iyi takip etmenize olanak tanıyan çakıl taşı klipsi moduyla birlikte geliyor. Ayrıca Band 8’in çeşitli kayış türleri (deri, dokuma deri, içi boş bilezik ve TPU) için farklı boyutlarda kulakçıkları mevcut. Böylece tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

Xiaomi Band 8, kalp atış hızı, SpO2, uyku takip cihazı ve adet döngüsü sensörü ile donatılıyor. Bileklik ayrıca stres seviyelerini ve VO2 Max’i de ölçebilmekte. Buna ek olarak akıllı bileklik 7 gün boyunca aktivite seviyenizi ölçen ve size 100 üzerinden puan veren bir canlılık ölçümü sunuyor.

150’den fazla spor modunu destekleyen Xiaomi Mi Band 8 ayrıca Sudoku ve 2048 gibi yerleşik oyunlara sahip. Bildirimler ve hava durumu durumunu ekran üzerinden kontrol etmek mümkün. 60 dakikada şarj olan cihazda ekran sürekli açık özelliği kapatıldığında 16 güne kadar şarj süresi sunuyor.

Xiaomi Mi Band 8 Özellikleri
  • 1,62 inç büyüklüğünde 192×490 piksel 2,5D Always-on AMOLED dokunmatik ekran, 326 PPI, 600 nite kadar parlaklık
  • Android 6.0 ve üzeri ile iOS 12.0 ve üzeri sürümlere bağlanan Bluetooth 5.1, NFC (yalnızca NFC Sürümü)
  • 5ATM 50 metreye kadar su geçirmezlik
  • Optik kalp atış hızı ve kan oksijen sensörü, altı eksenli hareket sensörü
  • Koşu kursu, koşu fasulyesi modu, somatosensoriyel boks kursu vb. gibi profesyonel kursları içeren 150’den fazla egzersiz modu
  • Sürekli kalp atış hızı takibi, sürekli kan oksijen doygunluğu takibinin yanı sıra 7/24 uyku takibi, Kadın sağlığı takibi vb.
  • Müzik kontrolü, uzaktan kamera kontrolü, hızlı mesaj yanıtı, gelen arama uyarıları gibi akıllı kontroller
  • AOD destekli 100’den fazla yeni saat kadranı, Mars Süper Duvar Kağıdı dahil
  • Boyutlar: 48 × 22,5 × 10,99 mm; Ağırlık: 27g (kayış dahil)
  • 190mAh pil, tipik kullanımda 16 güne kadar pil ömrü sunar, şarj süresi yaklaşık 1 saat
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu