Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi K40 Gaming Edition Pil Kapasitesiyle Meraklıları Sevindirecek

Redmi K40 Gaming Edition için artık son düzlükteyiz. Oyun telefonu saatler sonra tanıtacak. Ancak Redmi bilgi paylaşımına devam ediyor.

Redmi K40 Gaming Edition, şirketin 27 Nisan tarihinde düzenleyeceği etkinlikte resmiyet kazanacak. Bugüne kadar yapılan paylaşımlar telefona dair pek çok bilgiyi açığa çıkardı. Redmi son olarak pek çok kişinin merak ettiği pil kapasitesine de açıklık getirdi. Bu ne ek olarak paylaşılan bir video telefonun renk seçenekleri ve tasarımda önemli bir ayrıntı olan LED aydınlatmaya vurgu yapılıyor.

Öncelikle pil kapasitesinden başlayalım. Redmi K40 oyun telefonun 67 watt hızlı şarj desteğine sahip olduğu başından beri belliydi. Bu hızlı şarj teknolojisinin besleyeceği pilin kapasitesinin 5.065 mAh olarak açıklandı. Kompakt boyutu göz önüne alındığında Redmi’nin telefonun içerisine epey büyük bir pil yerleştirdiğini söyleyebiliriz.

Alt bölümdeki videoda Redmi  K40 oyun telefonun kamera çevresine yerleştirilen aydınlatmaya göz atabilirsiniz. Üstelik bu aydınlatma kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, camgöbeği, mavi ve mor renklerde özelleştirilebilecek.

Redmi K40 Gaming Edition Başlıca Özellikleri

  • 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde Samsung üretimi ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran
  • 6nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 1200 yonga seti
  • 8GB / 12GB RAM, 128GB / 256GB dahili depolama
  • 67 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.065 mAh büyüklüğünde pil
  • Üçlü arka kamera, Kamera LED aydınlatma, şimşek şeklinde LED flaş
  • Android 11, MIUI 12
  • 310 dolar başlangıç fiyatı
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu