Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Akıllı Saatler İçin Kapsamlı Güncellemeler Yayınlandı

Samsung Galaxy Watch 3 ve Galaxy Active 2 akıllı saatler için önemli işlevlerin yer aldığı güncellemleer yayınladı. Yeniliklere göz atalım.

Samsung güncelleme tarafındaki başarısını akıllı saat kategorisine getirmiş durumda. Güney Koreli üretici yeni eski demeden mevcut pek çok akıllı saat için güncellemeler yayınlamayı sürdürüyor. Özellikle pek çok kullanıcı son güncellemeler sonrası birinci nesil Galaxy Watch akıllı saatin şarj süresinden inanılmaz memnun. Bazılarına göre pil süresi 1 haftaya çıkmış durumda. Tabii bu saatin Tizen işletim sistemiyle çalıştığını unutmayalım. Son iki nesildir Android Wear tabanlı olan Samsung saatlerde pil süreleri ne yazık ki beklentilerin altında.

Samsung Akıllı Saatler İçin Yeni Güncellemeler

Gelelim haberimize konu olan güncellemelerin detaylarına. Galaxy Watch 3 ve Galaxy Active 2 için yeni güncellemeler dağıtılmaya başlandı. SamMobile sitesinde yer alan habere göre yeni güncelleme Galaxy Watch 5 serisiyle birlikte sunulan bazı saat yüzlerini getiriyor. Güncelleme ayrıca daha güvenilir sağlık takibi ve horlama tespiti getiriyor.

Galaxy Watch

Günlük Aktivite Göstergesi artık Galaxy akıllı telefonunuz ve saatler arasında daha iyi veri senkronizasyonuna sağlıyor. Özellikle horlama algılama özelliği bu sorunu yaşayan kullanıcılar için fazlasıyla yardımcı olacaktır. Horlama algılama özelliğini kullanabilmeniz için akıllı telefonun size yakın bir yerde olması ve mikrofonunun sorunsuz çalışıyor olması gerekiyor.

Galaxy Watch 3 ya da Galaxy Active 2 saatlerinden birini kullanıyorsanız Galaxy Wearable uygulaması üzerinden güncellemeyi kontrol edebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu