Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S21 FE Yanında Sürpriz İki Hediye Getirecek


Samsung Galaxy S21 FE cephesinde sızıntılar durmadan gelmeye devam ediyor. Son bir görsel telefonun hediyelerle geleceğini gösterdi.

Samsung Galaxy S21 FE bu yıl iPhone 13 serisi kadar haberlere konu olmuştur. İki defa iptal edilen sonra ocak ayında tanıtılacağı bildirilen telefonun son olarak resmi görselleri paylaşıldı. Bu görseller arasında bir tanesi telefonun iki önemli promosyonla geleceğini gösteriyor. Bunlardan biri Galaxy Watch 4 akıllı saat, diğeri ise Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklık. Her iki ürün muhtemelen telefonun ön sipariş sürecinde hediye olarak verilecek. Ancak bu hediyeler bölgelere göre farklılık gösterecektir.

Galaxy S21 FE Türkiye pazarına Exynos 2100 işlemcisiyle giriş yapacak. Telefonun yanında yer alacak hediye ise şu an için bilinmiyor. Temennimiz Galaxy Watch 4 akıllı saatin olması yönünde. Fiyat tarafında ise mevcut döviz kuru göz önüne alındığında telefonun hiç de uygun fiyatlı olmayacağını söyleyebiliriz. Galaxy S21 FE’nin Avrupa’da 699 € seviyesinde fiyatlandırılması bekleniyor. Samsung’un burada Türkiye’ye özel bir fiyatlandırma sunacağını düşünüyoruz. Nitekim hem Galaxy S20 FE hem de Galaxy A52/A72 modellerinde öyle olmuştu.

Telefonun teknik özelliklerine gelince; bu detaylar büyük ölçüde netlik kazanmış durumda. Telefonda 6.4 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde 120Hz Super AMOLED ekran yer alacak. 6GB RAM + 128GB ve 8GB RAM + 256GB şeklinde iki bellek seçeneğiyle çıkış yapacak telefonda üç adet 12 megapiksel arka kameranın yer alması bekleniyor. Son bir iddia ise ana kameranın 64 megapiksel olabileceğini gösterdi. IP68 sertifikasına sahip olacak telefonun pili 4.500 mAh büyüklüğünde olup 25 watt hızlı şarj desteğiyle gelecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu