Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sony Xperia 3 ciddi ciddi geliyor! Telefonun pil kapasitesi belli oldu

Akıllı telefon dünyasında en zor günlerini yaşayan Sony son hamlelerini muhtemelen gelecek yıl yapacak. Şirketin en fazla güvendiği telefon ise Sony Xperia 3 olacağa benziyor.

Bir süredir bazı sızıntılar eşliğinde gündeme gelen Xperia 3’ün son olarak pil kapasitesi belli oldu. Brezilya’da K9170 model numarasıyla sertifikalandırma sürecinden geçen telefon gelen bilgilere göre 4.200 mAh büyüklüğünde bir pile sahip olacak. Yeri gelmişken Xperia 1’in de daha önce aynı sertifika sürecinden J9170 model numarasıyla geçtiğini hatırlatalım.

Sony Xperia 3 büyük bir pile sahip olacak

Sony’nin bir önceki tepe modeli Xperia 1’de 3.330 mAh  Xperia 5 modelinde ise 3.140 mAh büyüklüğünde piller kullanıldığı göz önüne alındığında, Japon üreticinin bir sonraki tepe modelinde pil kapasitesini hatırı sayılır düzeyde artıracağını görüyoruz.

Xperia 3, Şubat 2020’de tanıtılacak

Sony bir sonraki amiral gemi telefonunu şubat ayında gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi’nde görücüye çıkaracak. Tanıtımı aralık ayı başında gerçekleşecek Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacak telefonun yandan görüntüsü yıllar önce tanıtılacak Xperia Arc modelini anımsatmıştı.

Bir kez daha 21:9 formatında OLED ekranın eşlik edeceği telefonda parmak izi tarayıcının ekran altına taşınmasını bekliyoruz. Arkada üçlü kameranın kullanılacağı Xperia 3’te Sony’nin 60 megapiksel çözünürlüklü sensörle megapiksel savaşına dahil olacağını düşünüyoruz.

Tanıtım tarihine daha üç aydan uzun bir süre var ve önümüzdeki günlerde Xperia 3 cephesinden bilgiler gelmeye devam edecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu