Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiZTE

ZTE Axon 40 Ultra Manyak Bir Şey Olacak!

ZTE’nin yeni canavarı ZTE Axon 40 Ultra hakkında bilgiler gelmeye başladı. Bu telefon özellikleri ile sektöre yeni soluk kazandıracak.

ZTE, standart ZTE Axon 40 modeliyle birlikte 9 Mayıs’ta Çin’de piyasaya sürülecek olan amiral gemisi akıllı telefonu ZTE Axon 40 Ultra hakkında yeni detayları açıkladı. Çinli üretici, ZTE Axon 40 Ultra’nın ana kamerasının üç adet 64 megapiksel görüntü sensörüyle donatıldığını onayladı. Ayrıca kameranın standart bir geniş açılı modül, özel yapım ultra geniş açılı kamera ve periskoplu telefoto lens alacağı resmi olarak açıklandı. Her üç kamera da 8K video çekebiliyor.

Sızıntı yapanlar, ana kameranın optik görüntü sabitleme desteğine sahip 64 megapiksellik bir Sony IMX787 görüntü sensörü alacağını söylüyor. Sony IMX787 sensörlü 64 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve OmniVision OV64GB sensörlü periskop telefoto lens ve optik görüntü sabitleme desteği eşlik edecek.

ZTE’nin yeni canavarı, Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti tarafından desteklenen amiral gemisi telefon olacak. Şirket ayrıca cihazın yoğun kavisli kenarlara sahip bir OLED panele ve selfie çekmek için bir ekran altı kameraya sahip olduğunu ortaya çıkardı.

ZTE Axon 40 Ultra

ZTE Axon 40 Ultra’nın Galaxy S22 Ultra’dan daha iyi kameraya ve tasarıma da sahip olacağı söyleniyor. Kamera tarafında büyük oynayacak olan ZTE, sunacağı yazılımsal özellikler ile de rakiplerinden sıyrılmayı planlıyor. İlk olarak anavatanı Çin’de tanıtılıp satışa sunulacak olan yeni canavarın, Avrupa pazarına ne zaman geleceği bilinmiyor.

ZTE’nin Türkiye pazarını da uzun bir süredir pas geçtiğini bu yüzden yeni modelin de ülkemize resmi olarak gelmeyeceğini belirtelim. Kamera canavarı olacak olan bu model bakalım DxOMark’tan kaç puan alacak? Bekleyip göreceğiz.

ZTE Axon 40 Gələcəkdən Gəlmiş Deyəsən…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu