Akıllı TelefonGenelMeizu

Meizu 20 Serisi İçin Yeni Paylaşım Yapıldı

Meizu, amiral gemisi Meizu 20 serisi için bir paylaşım gerçekleştirdi. Seri ekran altı ön kameraya sahip olabilir.

Bir dönem duyurduğu amiral gemisi telefonlarla fark yaratan Meizu, son yıllarda kabuğuna çekilip sessiz sedasız mobil dünyasındaki gelişmeleri takip ediyor. Geçen yıl otomobil devi Geely’e satılan markanın yeni ürün starateji merakla beklenirken, markanın ilk duyurularının Meizu 20 serisi olacağı kesinleşti. Meizu 20 ve Meizu 20 Pro modellerine dair bir paylaşım yapıldı. Şimdi bu paylaşımın hangi mesajları vermek istediğine göz atalım.

Meizu 20 Serisi Geliyor

Meizu’nun paylaştığı posterde “Tam entegrasyon öncüsü – Meizu 20 amiral gemisi cep telefonları, baharda görüşürüz .” ifadesi yer alıyor. Bu açıklamadan serinin mart ayında tanıtılacağını söyleyebiliriz.

Öte yandan postere bakıldığında Meizu 20, minimal çerçeveli düz bir ekrana sahip olabilir. Ufukta yükselen “güneş”, ekran altına gömülü ön kamerayı simgeliyor olabilir.

Meizu 20 serisine Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi güç verecek. Pro modelin kavisli ekrana sahip olması beklenirken, geçtiğimiz günkü bir sızıntıda bir modelin 80 watt hızlı şarj destekli 4.700 mAh pille geleceği anlaşıldı.

Öte yandan geçtiğimiz gün Meizu 20 Pro modeline ait olduğu iddia edilen iki resmi görsel paylaşıldı. Telefonun Galaxy S22 Ultra / S23 Ultra’ya olan benzerliği dikkat çekerken, arka bölümde dört kamera ve bir Meizu imzası olan halka şeklinde LED flaşı görüyoruz. Meizu 20 Pro modelinde 2K çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip kavisli ekran yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu