Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerSamsungTeknolojiXiaomi

Tim Cook: iPhone SE tüm Android telefonlardan daha hızlı!!!


Apple CEO’su Tim Cook bugün çok iddialı bir açıklamada bulundu. Cook’a göre, iPhone SE tüm Android telefonlardan daha hızlı. Vaziyet alın, buralar karışır

ABD‘li teknoloji devi Apple, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde yeni iPhone SE modelini piyasaya sürdü. Bunun üzerine bugün Apple‘ın CEO’su Tim COOK, bu cihazı hakkında çok iddialı sözler etti. Tim Cook‘a göre, yeni iPhone SE en hızlı Android telefonundan bile çok daha hızlı. Açıkçası bu açıklamayı neye göre yaptığı hakkında da hiçbir bilgimiz yok. Çünkü hatırlayacaksınız, iPhone SE Antutu listesinde kendi segmentinde bile çok geride kaldı.

2020 model iPhone SE ile ilgili soruları yanıtlayan Tim Cook, iPhone SE‘nin hangi bölgelerde daha popüler olacağı sorusuna çok net bir cevap verdi.  Cook, ”Yeni model iPhone‘un düşük gelirli ülkelerde daha fazla tercih edileceğini düşünüyoruz ve bu sayede de çok daha kullanıcıyı iOS sistemine çekmeyi hedefliyoruz” dedi. Ancak Apple CEO‘su Tim Cook’un en iddialı açıklaması ise telefonun performansı hakkındaydı desek yeridir. Çünkü Tim Cook, yeni iPhone’un piyasadaki en iyi ve en hızlı Android telefondan bile daha hızlı olduğunu ve bunun inanılmaz bir şey olduğunu söyleyerek iPhone SE‘ye ne kadar çok güvendiğini ortaya koymuş oldu. Buna ek olarak yine aynı toplantıda soruları cevaplayan Cook,  Apple’ın , 2020 yılının ilk çeyreği gelirinin 58.3 milyar dolar olduğunu da bildirdi. Ancak yeni iPhone SE‘nin rekabetçi fiyatı sayesinde bu rakamın daha da artması bekleniyor.

Bakalım Apple, bu yıl uyguladığı düşük fiyatlı politikası ile iPhone SE’de istediği satış rakamlarını elde edebilecek mi? Bekleyip görelim.

iPhone SE teknik özellikleri

  • 4.7 inç büyüklüğünde 1334 x 750 piksel çözünürlüğünde IPS ekran
  • Altı çekirdekli Apple A13 Bionic 64-bit yonga seti ve 8 çekirdekli Neural Engine
  • 64GB / 128GB ve 256GB depolama birimi
  • IP67 sertifikası ile suya dayanıklılık
  • 12 Megapiksel f/1.8 diyaframlı geniş açılı arka kamera
  • 7 Megapiksel f/2.2 diyaramlı ön kamera
  • Gigabit sınıfı 4G LTE 1.6Gbps, 2 × 2 MIMO, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, GLONASS ile 802.11ax Wi-Fi 6
  • Boyutlar: 138.4x 67.3×7.3mm
  • Ağırlık: 148gram

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu