Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S23 Ultra, Samsung İçin Zirve Olabilir

Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre Galaxy S23 Ultra, Samsung’un bu kadarki en iyi telefonu olabilir. Peki bu nasıl gerçekleşecek.

2023’ün amiral gemisi telefonları şimdiden konuşuluyor. Gündemi en çok meşgul eden telefonlar arasında Samsung Galaxy S23 Ultra’yı gösterebiliriz. Şu ana kadar ortaya saçılan bilgiler arasında Galaxy S23 Ultara’nın Galaxy S22 Ultra’ye benzeceği, hatta Samsung’un uzan zaman sonra amiral gemisi telefonda bu kadar az değişikliğe yer verileceğinden söz edildi. Bu iddialar Samsung’a yakınlığıyla bilinen Ice Universe adlı hesaptan yapıldı. Bu kaynak şimdi daha önceki açıklamalarının tersi istikamette bir bilgi paylaşımında bulundu. İddiaya göre Galaxy S23 Ultra, Samsung’un zirve noktası olacak.

Samsung’un araştırma ve geliştirme departmanında güvenilir kaynaklara sahip olan Ice Universe, son açıklamalarında Samsung’un son yıllardaki en iyi amiral gemisi telefonu piyasaya sürmeye hazırlandığını iddia etti.

“Birçok kullanıcı Galaxy Z Fold4’ün şimdiye kadar kullandıkları en akıcı Samsung telefon olduğunu söylüyor. Hatta şirket animasyon ve detaylar konusunda iyi bir iş çıkarsa Samsung’un Galaxy S23 Ultra ile zirve noktasına döneceğini düşünüyorum.”

Ice Universe

Galaxy S23 Ultra

Bu açıklamadan anladığımız kadarıyla Galaxy S23 Ultra’da yazılım birimine daha fazla odaklanılacak. Samsung telefonların kanayan yarası olan animasyon ve akıcılık, S23 Ultra ile birlikte ilk kez iOS ile rekabet edecek düzeye gelebilir.

Kaynak ayrıca Çinli üreticilerin katlanabilir akıllı telefon pazarına girmesiyle birlikte Samsung’un burada önemli ölçüde pay kaybedeceğini belirtti.

Galaxy Z Flip 4 Fiyatı Şimdiden 1.500 TL Düştü

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu