Güncel Teknoloji HaberleriTeknolojiWhatsApp

WhatsApp Android’de Yeni Bir Güncelleme Aldı!

Gizlilik politikası ile çok konuşulan WhatsApp Android platformunda yeni bir güncelleme aldı. Güncelleme hataları giderdi. 

Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip olan WhatsApp yeni gelişmeler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Aylar önce gizlilik politikası ile bir skandala imza atan ünlü mesajlaşma uygulaması, milyonlar kaybetmesine rağmen aldığı güncellemeler ile durumu toparlamaya çalışıyor. Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız haberlerde uygulamanın yeni bir gizlilik politikası sunacağından bahsetmiştik. Daha doğrusu milyonları kaybeden uygulama geri vites yapmış ve gizlilik politikasını uygun hale getireceğini açıklamıştı. Bu açıklamadan günler sonra da yeni gizlilik politikasını kabul etmeyen kullanıcıların mesaj gönderemeyip, mesaj alamayacaklarını duyuran uygulama Android platformunda yeni bir güncelleme aldı.

Gizlilik politikası skandalından sonra kullanıcıların mesajlarını güvene alma düşüncesine giren popüler uygulama, yakında kendi kendine silinen fotoğraf özelliğini karşımıza çıkaracak. Kullanıcılar sohbetlerde paylaştıkları görselleri belirtilen zaman içerisinde otomatik bir şekilde silinmesini sağlayabilecekler.

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp Android Platformunda 2.21.5.14 Güncellemesi Aldı

Uygulamaya gelen yeni güncelleme henüz daha önce duyurulan özellikleri getirmedi. Belirtilen bu güncelleme uygulamadaki hataları giderirken sisteminde daha kararlı bir şekilde çalışmasını sağlayan düzeltme ekleri getirdi. Beta sürümde meydana gelen çok sayıda hatayı gideren güncelleme muhtemelen yakında iOS platformunda da lansmana çıkacak. Buna ek olarak geçtiğimiz günlerde WhatsApp’ın masaüstü uygulamasına görüntülü ve sesli arama özelliği geldi. Kullanıcılar artık bilgisayarları vasıtasıyla görüntülü ve sesli bir şekilde görüşebilecekler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu