Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy A9 Pro orta segmentin yeni kralı olacak


2019 model Samsung Galaxy A9 Pro görünüşe bakılırsa Güney Koreli üreticinin ürün yelpazesine dahil edeceği bir sonraki akıllı telefon olacak. 11 Ekim tarihinde tanıtılması beklenen telefon hakkında Çin’den yeni bilgiler geldi. Eğer haberler doğruysa Galaxy A9 Pro orta segmentin yeni kralı olacak.

Samsung Galaxy A9 Pro: Dört kamera ve Snapdragon 710

Galaxy A9 Pro’nun toplamda dört kameraya sahip olması bekleniyor. Bu kameraların ikisinin arkada diğer ikisinin önde olacağı konuşuluyor. Galaxy A8 2018 serisine benzer bir tasarım sunacak telefonda çift arka kamera Galaxy A9 Star modelinde olduğu gibi dikey şekilde konumlandırılacak. Yine arka tarafta parmak izi tarayıcısını göreceğiz.

Samsung Galaxy A9 Pro
Samsung Galaxy A9 Pro

18.5:9 Full HD + çözünürlüklü ekranıyla sonsuz ekran deneyimi yaşatacak telefonun işlemci biriminde sekiz çekirdekli Snapdragon 710’un yer alacağı iddia ediliyor. Xiaomi Mi 8 SE başta olmak üzere sınırlı sayıda telefonda kullanılan işlemci sunduğu performansla orta segment telefonları çok daha iddialı bir konuma taşıyor. Tanıtım tarihi yaklaştıkça Galaxy A9 Pro hakkında daha fazla detayın geleceğini tahmin ediyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu