Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

LG Velvet 2 Pro İlk Kez Görüntülendi! Basınca Duyarlı Telefon

Akıllı telefon pazarına katılmaya hazırlanan LG Velvet 2 Pro nihayet göründü. İlk kez görüntülenen telefon basınca duyarlı olacak.

Birbirinden yeni teknolojik ürünlerin duyurulmaya devam edildiği şu günler de Samsung şirketi başı çeker oldu. Bugün de iki üst düzey tablet modeli Google Play Console üzerinde görüntülenirken şirket dikkatleri yine çekti. Mayıs ve Haziran ayların da Huawei şirketi de pek çok akıllı ürününü tanıtacak. Şirketler rakiplerine fark atmanın yollarını ararken uzun bir süredir sessiz olan LG markasından da yeni haberler geldi. Teknoloji dünyasını biraz geriden takip eden şirket yeni bir telefon üzerinde çalışıyordu. Bugün telefonun adının LG Velvet 2 Pro olduğu doğrulandı ve ilk görüntüsü internete sızdırıldı.

Aslında LG markası da hem ülkemiz de hem de dünya da oldukça popüler bir konumda yer alıyordu. Ancak tıpkı Nokia firması gibi teknolojinin gelişmesini bir türlü kabul edemedi ve rakiplerinden geride kaldı. Günümüzde bu durumu toparlamaya çalışan şirket yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

"<yoastmark

LG Velvet 2 Pro İlk Görüntüsü İle Dikkatleri Çekti

Velvet 2 Pro adındaki telefon oldukça ilgi çekecek gibi görünüyor. Basınca duyarlı güç ve ses düğmelerine sahip olacak olan telefon diğer özellikleri ile de rakiplerine meydan okuyacak. Yağmur damlası kamera tarzına sahip olacak olan telefon, iki camdan oluşacak. Üçlü kameraya sahip olması beklenen akıllı telefon, parlak yüzeye ek olarak siyah ve mat tarzlarda da karşımıza çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu