Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknoloji

POCO X3 tanıtılmadan kutudan çıkarıldı!!! İşte tüm detayları…

Önümüzdeki günlerde amiral gemisi katili olarak piyasaya sürülmesi beklenen POCO X3, bugün kutu açılımı ile karşımıza çıktı.

Xiaomi’den ayrılarak bağımsızlaşan POCO, X2‘nin halefi olarak gelmesi beklenen POCO X3 için artık gün saymaya başladı. 7 Eylül’de bekleyenleri ile buluşacak olan X3, lansmandan önce Tecvideos TV adlı bir YouTuber tarafından kutu açılısı ile birlikte sızdırıldı.

POCO X3, daha önceden de belirttiğimiz gibi 6GB RAM ile desteklenen Snapdragon 732G yonga seti ile gelecek. Diğer açılardan bakacak olursak cihaz, 144Hz yenileme hızı ve 240Hz‘de örnekleme hızı sunan 6.6 inçlik LCD ekran ile donatılacak.

Tasarım açısından bakacak olursak telefon, günümüz modası delikli bir ekran ile gelecek. Ayrıca selfie kamerası da aşağıda gördüğünüz üzere bu ekranın ortasında yer alacak.

Kamera yapısı olarak ”oreo matris” tasarımını benimseyen X3, 64 megapiksellik dörtlü bir kurulum ile karşımıza çıkacak. Ön tarafta da 20 megapiksel çözünürlüğe sahip selfie kamerası bulunacak.

Onaylanmış diğer özelliklere göre X3, 33W hızlı şarjı destekleyen 5.160mAh’lik devasa bir batarya ile gelecek. Bu da bir günü rahatlıkla çıkaracağınız anlamına geliyor.

Şu anda cihaz hakkında tüm bildiklerimiz bu kadar. Ancak son aldığımız haberlere göre POCO, X3 modeline ek olarak bir de M2 modelini piyasaya sürecek. O da muhtemelen 8 Eylül gibi görücüye çıkacak.

POCO X3

Bakalım POCO, yeni amiral gemisi katili ile beğenileri kazabilecek mi? Bekleyip görelim..

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu