Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Find X2 lansmanından önce satışa çıkıyor! O nasıl bir fiyat??


MWC 2020’nin iptalinden muzdarip olan OPPO, yeni göz bebeği olan Find X2 cihazını lansmanından önce gösterdi! Peki fiyat ne? Özellikler ne??

23-27 Şubat arasında gerçekleştirmesi planlanan ancak Korona Virüsünün dizginlenememesi sonucunda iptal olan MWC2020, bir çok şirketi etkilediği gibi OPPO’yu da plan değişikliğine itti. MWC 2020’nin iptali ile bu cumartesi tanıtılacak olan cihaz, tanıtımının Mart ayına ertelenmesinin ardından Vietnam’da ki bir satış sitesinde görüldü. Özellikleri ile beraber hem görsel, hem de fiyatını gördüğümüz OPPO Find X2, yer tutmak için olacak ki 1700 dolarlık bir etiket ile birlikte karşımıza çıkıyor.

Cihazın özelliklerine baktığımız zaman ise; 6.5”Gorilla Glass 6 ile korunan AMOLED bir panel ile 120 Hz yenileme hızı ile karşılaşmaktayız. Ön tarafta 32 megapiksel çözünürlüğünde bir ön kamera bulunurken, arka tarafta üç adet kamera kurulumu dikkatimiz çekmekte. Arka tarafta 48 megapiksel çözünürlüğünde ana, 13 megapiksel çözünürlüğünde ikinci ve 8 megapiksel çözünürlüğünde üçüncü kamera bulunmakta. Aynı zaman da bu üç kameranın birinde Ultra Geniş Açı sensörün de bulunacağını söyleyebiliriz. Snapdragon 865 yonga setinin kullanıldığı cihazda bizlere 8 ve 12GB RAM seçenekleri ve 256GB’da dahili depolama sunuluyor.

4065 mAh kapasiteli bir batarya ile gelecek olan OPPO Find X2, 65W VOOC 2.0 kablolu hızlı şarjı da destekleyecek. Kablosuz şarj tarafında ise 30W’luk bir destek sağlayacak. Parmak izi okuyucusu hakkında bir bilgi verilmeyen cihaz, 3D yüz tanıma sistemi ile güvenlik sağlayacak. Renk açısından da Mavi Okyanus ve Mavi Deniz Gecesi olarak iki renk bizi karşılayacak.

Cihazın tanıtım tarihi henüz bilinmezken, siteye de bu cihaz hakkında net bir görsel girilmediğini belirtelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu