Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriOnePlus

OnePlus 11 OxygenOS 14 İçin Heyecan Başlıyor

OnePlus 11 kullanıcıları için Android 14 tabanlı OxygenOS 14 kayıt süreci başlıyor. Kayıt yapacaklar dikkat bazı sorunlar mevcut.


OnePlus, Hindistan ve Kuzey Amerika’daki OnePlus 11 kullanıcılarına özel olarak sunulan OxygenOS 14 için ilk Açık Beta’yı duyurdu. Bu gelişme OxygenOS 14’ün masaya getirdiği birçok yeni özellik ve iyileştirmeye bir bakış atmamızı sağlıyor.

Şirket geçtiğimiz ay, 25 Eylül 2023’te Android 14 tabanlı OxygenOS 14’ün küresel lansmanını gerçekleştireceğini doğruladı. OnePlus ayrıca OxygenOS 14’ün, OnePlus telefonlarının tüm potansiyelini ortaya çıkaracak ‘Trinity Engine adlı bir motor duyuracak. Daha yüksek güç tüketimi verimliliği, daha iyi çoklu görev kapasitesi ve daha kalıcı, hızlı ve sorunsuz bir deneyim elde etme konusunda sektör çapındaki zorlukların üstesinden gelmek için donanım ve yazılım arasında daha fazla sinerji.

Açık Beta heyecan verici özelliklerle dolu olsa da, bu ilk sürümün resmi OTA güncellemeleri kadar kararlı olmayabileceğini unutmamak gerekiyor. Kullanıcıların dikkatli davranmaları ve potansiyel risklere karşı dikkatli olmaları tavsiye edilir.

Bu aşamada OxygenOS 14 Açık Beta’ya yalnızca Hindistan ve Kuzey Amerika’daki OnePlus 11 sahipleri erişebilir. Ancak OnePlus’ın bu heyecan verici fırsatı yakın zamanda diğer bölgelerdeki kullanıcılara da genişletme planları var.

OnePlus 11 OxygenOS 14 Açık Beta 1 Değişiklik Günlüğü

Güvenlik ve gizlilik

  • Uygulamaların daha güvenli erişimi için fotoğraf ve videoyla ilgili izin yönetimini geliştirir.

Verim iyileştirmesi

  • Sistem kararlılığını, uygulamaların başlatma hızını ve animasyonların düzgünlüğünü artırır.

Su Biçimli Tasarım

  • Daha rahat bir renk deneyimi için Aquamorphic Design’ı doğal, yumuşak ve daha net bir renk stiliyle yükseltir.
  • Sumorfik temalı zil sesleri ekler ve sistem bildirim seslerini yeniler.

Kullanıcı Bakımı

  • Araba kullanmak yerine yürüyerek kaçındığınız karbon emisyonlarını görselleştiren bir karbon izleme AOD’si ekler.

Bu talimatlar yalnızca OnePlus 11 içindir. Lütfen pil seviyesinin %30’un üzerinde olduğundan ve minimum 4 GB depolama alanının mevcut olduğundan emin olun.

Operatör cihazlar (TMO/Verizon), Açık beta sürümleriyle uyumlu değildir.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu