Güncel Teknoloji HaberleriMicrosoftMobirollerTabletTeknoloji

Microsoft Surface Go 3 Tüm Özellikleriyle Karşımızda!

Büyük Microsoft etkinliğine saatler kalmışken Surface Go 3 hakkında yeni bilgiler sızdırıldı. İşte cihaza ait bilinen tüm özellikler.

Etkinliğe saatler kalmışken ünlü bir Twitter sızdırıcısı Microsoft Surface Go 3 sırlarını fiyatı dahil ortaya çıkardı. Temel modeli Intel Pentium 4425Y işlemcisi ile gelecek. Bu giriş seviyesi işlemci ile cihaz piyasaya sürülecek. Ayrıca pil kullanım süresinde pek bir yükseltme göremeyeceğiz.

Ancak üst seviye Surface Go 3 türevlerinden birinin, özellikle de Intel Core i3 işlemci kullananın özellik sayfası paylaşıldı. En yeni 11. nesil olmasa da Core i3-10100Y, geçen yılki Surface Go 2’de kullanılan 2018 Core M3‘e göre en azından şu anki yılımıza ait bir işlemci. Hem farklı bir mimariyi hem de performans iyileştirmelerini içeriyor.

 

 

Bu en üst seviye olarak düşünülen modelin yapılandırmasının 8 GB RAM, 128 GB depolama ve LTE bağlantısı ile geldiği belirtiliyor. Temel model ise 4 GB RAM, 64 GB depolama ve Intel Pentium Gold 4425Y ile gelecek.

Bu üst seviye modelde işlemci yükseltmesi dışında, Surface Go 3’ün öncekine kıyasla başka herhangi bir büyük değişikliğe uğraması beklenmiyor. Bu, özellikle cihazın eskiyen tasarımı söz konusu olduğunda, iyileştirmeye yer olmadığı anlamına gelmiyor. Tasarım iyileştirmeleri de göreceğiz.

Cihazın ekranının 10.5 inch’lik PixelSense teknolojili 1920×1820 çözünürlüklü bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Ön kamerası 5 MP ve arka kamerası 8 MP olacak. Bu tabletin satış fiyatının da 400 ve 600 dolar arasında olacağı da belirtildi.

Surface etkinliğine çok az bir süre kaldı ve cihazlara ait yeni detayları tanıtımdan sonra sizlere aktaracağız. Takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu