Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Yine Başarılara Doymuyor!

Çin’in en büyük akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi, 2021’in ilk çeyreğin de dünya çapında 49.4 milyon akıllı telefon sattığını duyurdu.

Dünyanın en büyük üçüncü telefon üreticisi olan Xiaomi’den güzel haberler gelmeye devam ediyor. Bu yıl ki amiral gemileri ile şu sıralar satış listelerinden eksik olmayan şirket paraya para demiyor. Günümüze kadar yaptığımız haberler de şirketin birbirinden farklı telefonlara sahip olduğundan söz ettik. Hem dünya da hem de ülkemiz de oldukça sevilen Çinli şirket yine milyonlara ulaşmaya devam ediyor. Şirketin bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar telefon sattığı ortaya çıktı. Xiaomi 2021’in ilk çeyreğin de 49.4 milyon adet akıllı telefon satışı gerçekleştirdi.

Küresel çapta telefon satışları gerçekleştiren Çinli dev Redmi serisi ile 200 milyon satışı geride bıraktı. Redmi Note 9 Pro satışları ile 45 milyonu geride bırakan şirket peynir ekmek gibi telefon satışları gerçekleştiriyor.

Xiaomi
Xiaomi

Xiaomi 2021’in İlk Çeyreğinde Deli Gibi Telefon Sattı

Bugün Çinli kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre şirket 2021’in ilk çeyreğin de küresel olarak 49.4 milyon adet akıllı telefon satışı gerçekleştirdi. 2021 yılında 2020’ye nazaran yüzde 69.1 büyüme sağlayan şirket, akıllı telefon satışları ile dünya genelin de 51.5 milyar RMB’ye yükseldi. Özellikle ana vatanı Çin’de yüksek satışlar gerçekleştiren şirket, ülkemiz de ve dünyada da popüler bir konumda yer alıyor. Doğrusu bize bu başarı pek de şaşırtıcı gelmedi. Çünkü şirketin 2021 model akıllı telefonları diğer firmalara göre hem daha ucuz hem de daha yüksek performans vadediyordu. Beklenen oldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu